Погрожували кармічною розправою - у столиці затримали банду екстрасенсів


У Києві чотири зловмисники більше двох років під приводом проведення "магічних ритуалів" обманювали громадян.
Шахраї створили відеоролик із зображенням переможниці телевізійного проекту. Злочинці демонстрували його на території Криму і країн ближнього зарубіжжя. За вказаними телефонами до шахраїв зверталися довірливі громадяни з бажанням вирішити свої проблеми, повідомляє поліція АР Крим та Севастополя.
Ритуали коштували від $40 тисяч до $60 тисяч. Коли жертва вимагала повернути гроші, аферисти погрожували їй "кармічною розправою". Постраждала звернулася за допомогою до Головного управління Національної поліції в АР Крим та м. Севастополі.



У Києві підозрювані орендували офіс. У ньому провели санкціоновані судом обшуки. Слідчі виявили і вилучили відомості про сотню постраждалих, дані про отримання від них грошей та інструкції з техніки введення людей в оману і їх залякування.
Шахраї обдурювали також людей, які проживають на материковій частині України. Продавали їм "біохімічні домішки". Зловмисникам повідомили про підозру.
Їм загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.
Щоб виманити гроші, шахраям необхідний номер банківської картки, код безпеки, термін дії та пароль від картки. Тоді зловмисники можуть здійснити операцію від імені клієнта банку. Сам по собі номер банківської картки не несе небезпеки.

Related

Гаряча новина 9000078889236499402

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item