"Розпиляне і затоплене не будемо відновлювати" - Тука зробив жорстку заяву про Донбас

"Розпиляне і затоплене не будемо відновлювати" - Тука зробив жорстку заяву про Донбас

Затоплені бойовиками шахти і розпиляні на метал підприємства на Донбасі після звільнення територій не відновлюватимуть.
Йдеться про 32 шахти, затоплені російськими терористами. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і ВПЛ України Георгій Тука, передає "112" канал.
"Колишнього Донбасу вже не буде. І це те, з чим я фактично погоджуюся. Це означає, що, наприклад, 32 шахти, які на сьогодні затоплені і знаходяться в стані затоплення, відновлювати ніколи ніхто не буде ", - заявив Георгій Тука, кажучи про можливу міжнародну допомогу.
Посадовець зауважив, що така ж доля чекає промислові підприємства, "частина з яких демонтована і акуратно вивезена на територію РФ, інша частина яких просто розграбована і здана на металобрухт".
"Після повернення частини Донбасу в правове поле України європейські партнери підтверджують свою готовність інвестувати у відновлення Донбасу", - розповів Тука про майбутнє регіону.
За його словами, поки що Донбасу реальніше розглядати пропозицію по створенню вільної економічної зони, але в цьому напрямку існують побоювання, що регіон перетвориться на територію корупції.
Бойовики ДНР готуються знищити ще одну шахту, "Північну" в окупованій Макіївці.

Related

Події в Україні 3257194285458407784

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item