У роботі Facebook і Skype стався масштабний збій

У роботі Facebook і Skype стався масштабний збій

У неділю вранці, 5 серпня, стався збій у роботі Telegram, Twitter, Facebook, Skype.
Станом на 10:00 за київським часом 50% користувачів Telegram скаржаться, що не можуть підключитися до сервера. Авторизуватися не можуть 45%. Відправляти або отримувати повідомлення - 3%, повідомляє Downdetector.
Найбільші проблеми спостерігають у США, Бразилії, Росії, Туреччині, Італії, Іспанії, Великобританії, Німеччині, Білорусі, Угорщини, Манілі та Австрії.
В Україні збої у роботі програми зафіксували у Києві, Харкові, Дніпрі, Кропивницькому, Херсоні, Одесі, Тернополі, Львові та Чернігові.
Станом на 10:10 за київським часом користувачі Twitter відзначають, що не можуть підключитися до сервера (80%), авторизуватися, а також відправляти або отримувати повідомлення (1%). Найбільше скаржаться жителі США, Бразилії, Аргентини, Перу, Індії, Японії, В'єтнаму, Італії, Іспанії, Великобританії, Німеччини, Росії, Польщі, Греції, Туреччини, Франції.
У Facebook підключитися до сервера не можуть 43% користувачів. Авторизуватися і відправляти або отримувати повідомлення - 18%. В Україні на проблеми скаржаться жителі Києва, Сум та Херсона.
На проблеми зі Skype найбільше скаржаться у Японії, США, Бразилії, Венесуелі, Мексиці, Манілі, Індії, Австралії, В'єтнамі, Киргизстані, Росії, Білорусі, Великобританії, Іспанії, Німеччини, Польщі, Румунії, Нідерландах, Австрії та Албанії. В Україні збої в роботі фіксуються в Києві, Кропивницькому, Одесі, Харкові, Полтаві, Дніпрі та Вінниці.
Програма Skype матиме можливість записувати відеодзвінки. Нова функція з'явиться до кінця липня на всіх платформах після оновлення. Записувати дзвінки матимуть можливість користувачі Skype на Windows, Mac, iOS, Android і Linux.

Related

Технології 2026936203844289729

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item