"Погоріла" на хабарі в 2 млн грн. Чиновницю ДФС затримали на місці злочину

"Погоріла" на хабарі в 2 млн грн. Чиновницю ДФС затримали на місці злочину
Національна поліція затримала главу Громадської ради при управлінні Державної фіскальної служби України в м. Києві за вимагання хабаря в сумі понад 2 мільйони гривень.
"Вона мала передати гроші посадовим особам одного з обласних управлінь ДФС, щоб останні не втручалися в господарську діяльність комерційної структури", - інформує прес-служба поліції.
Чиновницю затримали під час чергового отримання грошових коштів. Вилучили $45 000. Всього підприємець повинен був надати $75 000 за такі "послуги".
Це не перший факт неправомірного "збагачення".




Так, на рахунок фірми, нібито за надання консультативних та юридичних послуг, було перераховано як "завдаток" 300 000 гривень. Надалі правопорушниця отримала наступну частину від обумовленої суми в розмірі $15 000.
За інформацією OBOZREVATEL, йдеться про Ірину Нараєвську, яка, згідно зі списком контактів членів Громадської ради при ГУ ДФС у м.Києві, очолює структуру.
За місцем роботи та проживання фігурантки проводяться обшуки. Відпрацьовується причетність до вказаного злочину посадових осіб одного з обласних управлінь ДФС України.
Раніше в Києві спіймали на хабарі топ-чиновника Держгеонадр. Незаконним способом він хотів отримати $ 3 000.

Related

Гаряча новина 6465296177268741267

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item