У Львові чоловікові в машину підкинули гранату

У Львові чоловікові в машину підкинули гранату
Виявлена граната

Невідомі зловмисники розбили бокове скло в автомобілі Ford Mondeo та підкинули гранату Ф-1.

У Львові на вулиці Трильовського чоловік виявив в своєму автомобілі предмет, схожий на гранату, і викликав поліцію. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у вівторок, 25 вересня.

"На місці події працювали експерти-вибухотехніки та слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що в автомобілі Ford Mondeo, який належить 44-річному жителю АР Крим, розбите праве бокове вікно, а в салоні міститься предмет, схожий на гранату Ф-1", - йдеться в повідомленні.

Боєприпас вилучили і направили на експертизу. Поліція встановлює осіб, причетних до інциденту. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Раніше повідомлялося, що в Києві на Подолі перехожі знайшли гранату. З метою забезпечення безпеки громадян було перекрито рух на вулицях Верхній та Нижній Вал від вулиці Костянтинівської до Житньоторзької.

А напередодні стало відомо про вибух гранати в житловому будинку в непідконтрольних селищі Георгіївка Лутугинського району Луганської області. Постраждали чотири людини.

Related

Гаряча новина 6664455172584391755

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item