"Я розумію свою провину" - одеського водія-гонщика взяли під арешт

"Я розумію свою провину" - одеського водія-гонщика взяли під арешт
В Одесі 27-річного Олега Семиренка взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави. Такий запобіжний захід обрав суд.
Семиренко на BMW спричинив смертельну ДТП, в якій загинуло 2 людей.
Раніше йому оголосили підозру у порушенні правил безпеки руху, що призвело до загибелі людей. Прокурори вимагали арешту, а адвокати просили пом'якшити запобіжний захід, оскільки водій згоден допомагати постраждалим і слідству, а також має хворих батьків.
На суді Семиренко свою провину визнав. Однак заперечує вживання алкоголю – каже, не вживає алкоголю зовсім. Також запевняв, що екстремальне вождіння в нього давно позаду, а нині він їздить за правилами.
"Я розумію свою провину. Тоді їхав близько 80 км. Особливо не поспішав. Їхав до дівчини додому. Я нa червоний сигнал у жодному разі не проїхав би. Дуже сильний був удар. Не пам'ятаю моментa ДТП. Після цього не хочу сідати зa кермо", - сказав він.
Підозрюваний у смертельній аварії перебуватиме за ґратами до 8 листопада. Якщо його провина буде доведена, - його можуть ув'язнити на 10 років.
Аварія трапилася близько 21:00 на 6 станції Фонтана в Одесі. BMW виїхав на перехрестя на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з автомобілем Skoda. Унаслідок удару 2 людей загинули на місці, ще 6 зазнали травм, серед них і водії автівок. Чоловік, який отримав найважчі травми, не мав при собі ні документів, ні телефону.

Related

Гаряча новина 1599983134124272789

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item