"Що за матюччя на болотах?" - соцмережі висміяли полковника ГРУ Чепигу

Соцмежері сміються із ситуації, котра склалася довкола полковника ГРУ Анатолія Чепиги
Він намагався отруїти свого колишнього колегу Сергія Скрипаля і його доньку Юлію в Британії. Але засвітився на камерах спостереження разом із напарником "Олександром Петровим". А інформацію про Чепигу виявилося просто знайти у відкритих джерелах - на сайті військового училища, яке він закінчував та в телефонних довідниках.
Російський карикатурист Сергій Йолкін пригадав зізнання розвідників, що вони ходили по Солсбері по щиколотки у рідоті від талого снігу. Зобразив ситуацію із класичним анекдотом про Шерлока Холмса і Доктора Ватсона за мотивами "Собаки Баскервілів".
Автор: Sergey Elkin
Соцмежері сміються із ситуації, котра склалася довкола полковника ГРУ Анатолія Чепиги.
Російський картикатурист Сергій Йолкін висміяв пригоди полковника ГРУ Анатолія Чепиги у британському Солсбері
Автор: Twitter
Російські розвідники схожі на двох гусей, які милуються шпилями
Російські розвідники схожі на двох гусей, які милуються шпилями
Інші користувачі соцмережі знайшли схожість між Чепигою і "Петровим" у двох гусаках. ГРУ-шники розповідали на Russia Today, що їздили до Солсбері милуватися на шпиль готичного кафедрального собору. Інші прадують пісню російської співачки Алли Пугачової про полковника, фільми про Штірліца і пісню російського гурта "Агата Крісті" "Сказочная тайга".

Ясно было с самого начала, что липа.Есть фамилии -Баширов, Абдулбаширов, Магомедбаширов, был даже Башир Пьер Жмайель - презилент Ливана и ни разу Боширов.
На самом деле Боширов и Чепига это братья близнецы которых при рождении разлучили недоброжелатели России, чтобы впоследствии использовать данный казус при провокации в Солсбери.
Идёт Штирлиц по коридору, а навстречу ему Боширов..

Чепига, - подумал Штирлиц

Как он догадался, - подумал Чепига

Он ещё и баран, - продолжил анализировать Штирлиц..
Подозреваемый в деле Скрипалей ценитель шпилей Солсбери Боширов оказался Герой России, полковник ГРУ Анатолий Чепига
- У меня зазвонил телефон. Кто говорит?
- Герой России Чепига!
- Что надо?
- Схорониться мне надо!
Ах, какой был Боширов,
Ах, какой был Боширов,
Ах, какой был Боширов,
Настоящий полковник.https://theins.ru/politika/118927 
"Весь мир – ГРУ. А ты в нем – одинокие Петров и Боширов, заблудшие в солсберецких снегах в поисках шпиля."
МЫ УЖЕ НАШЛИ ЭТОГО ЧЕПИГУ.
ЭТО ГРАЖДАНСКИЙ ЧЕЛОВЕК, ТАМ НЕТ НИКАКОГО КРИМИНАЛА, УВЕРЯЮ ВАС.
А ЗВАНИЕ ГЕРОЯ РОССИИ МОЖНО КУПИТЬ В ЛЮБОМ ВОЕНТОРГЕ.
Жители села Николаевка Амурской области даже не подозревают, что знакомство с Толяном Чепигой может дать им хату в Йоркшире и пожизненное содержание от британского правительства
Когда я в спецназе Петровым служил ко мне постучался Чепига-Боширов и, глядя на карту на белой стене, он усмехнулся мне. Он рассказал, как бухает Скрипаль и без Новичка ему одиноко, нету у шпиля начала-конца - значит нам туда дорога, значит нам туда дорога.

Британські розслідувачі із групи "Біллінгкет" і росіяни із групи "Інсайдер" назвали справжнє ім'я одного із отруювачів колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля і його доньки Юлії у британському Солсбері у березні цього року. Чоловіка, який прибув до Британії під іменем "Руслан Боширов", насправді звати Анатолій Чепіга. Він полковник військової розвідки, Герой Росії, учасник військових дій у Чечні та Україні.
2 березня цього року двоє російських розвідників під іменами "Руслан Боширов" і "Олександр Петров" прибули до Британії, стверджують лондонські спецслужби. Здійснили замах на свого колишнього свого колегу Сергія Скрипаля і його доньку Юлію з допомогою нервово-паралітичної отрути "Новачок". Її привезли у флаконі з-під парфумів. Викинули його у коробку для благодійних пожертв. Звідти дістав британець Чарлі Роулі. Подарував співмешканці Дон Стерджесс. Жінка побризкала себе рідиною. Невдовзі померла.
"Боширов" і "Петров" з'явилися на пропагандистському російському телеканалі "Раша Тудей". Розповіли, що працюють фітнес-тренерами. А до Британії їздили подивитися на 123-метровий шпиль кафедрального собору у Солсбері.
Розслідувачі із "Інсайдера" дізналися, що "Олександр Петров" перебував у Нідерландах під час референдуму щодо асоціації України та Євросоюзу позаторік.

Related

Суспільство 9010647825334941072

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item