Затримано нападників на ще одного активіста

Затримано нападників на ще одного активіста
Затриманих доставлять до Одеси

Правоохоронці затримали двох чоловіків, які в червні скоїли замах на одеського активіста Віталія Устименка.

 
Підозрювані в замаху на лідера одеського Автомайдану Віталія Устименка затримані. Про це у вівторок, 25 вересня, заявив прокурор Одеської області Олег Жученко, повідомляє Думська.
 
"Одного затримано в Донецькій області, а другого - в Дніпропетровській області. Найближчим часом їх доставлять до Одеси", - сказав Жученко.
 
Прокурор також підкреслив, що затримання ніяк не пов'язане з нападом на Олега Михайлика і затриманням того, хто вчинив замах на нього.
 
"Це не більше, ніж збіг", - зазначив Жученко.
 
Нагадаємо, на Устименка напали 5 червня в Одесі, біля редакції Громадського телебачення на 2-й станції Великого Фонтану.
 
"Ми вийшли з одним з редакції Громадського телебачення і через 10 метрів позаду на мене напали двоє чоловіків спортивної зовнішності, вони завдали кілька ударів, повалили на землю і, судячи з усього, ножем, або чимось гострим завдали удару по нирці, так як в області нирки у мене колота рана. Я не знаю нападників", - розповів активіст.
 
Віталій Устименко підозрює, що нападники намагалися вдарити його ножем у нирку, але не поцілили.
 
Нагадаємо, 22 вересня в Одесі у дворі будинку стріляли в Олега Михайлика - громадського активіста, лідера одеського осередку партії Сила Людей. Як повідомлялося, 25 вересня були затримані троє підозрюваних у нападі.

Related

Суспільство 5459612521984513161

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item