У Чернівецькій області в ДТП з п'яним водієм загинула дитина

Mercedes-Benz Sprinter врізався у вантажівку Поліція затримала водія мікроавтобуса. За фактом смертельної ДТП порушено кримінальну...

У Чернівецькій області в ДТП з п'яним водієм загинула дитина
Mercedes-Benz Sprinter врізався у вантажівку

Поліція затримала водія мікроавтобуса. За фактом смертельної ДТП порушено кримінальну справу.

У Чернівецькій області в селі Романківці Сокирянського району п'яний водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter в'їхав у припарковану вантажівку ЗІЛ. В результаті ДТП загинула одна дитина, ще три людини постраждали.

Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в суботу, 22 вересня.


Відзначається, що інцидент стався напередодні увечері.

"Від отриманих травм на місці аварії загинув 10-річний пасажир мікроавтобуса. Шофер і ще два пасажири, у віці 34 і 37 років, отримали закриті черепно-мозкові травми і множинні удари", - йдеться в повідомленні.

Постраждалих госпіталізували в лікарню. Водія мікроавтобуса поліцейські затримали. За фактом ДТП порушено кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху (ст. 286 КК України).

Напередодні в Сумській області на ходу загорівся автобус з дітьми на дорозі біля села Штепівка Лебединського району. Двадцятеро дітей і супровідні особи встигли евакуюватися до того, як почав палати салон автобуса.

А в Харкові автомобіль SangYong на смерть збив жінку, яка переходила Московський проспект. Знайомий загиблої повідомив, що її збили на пішохідному переході. У жінки залишилася дев'ятирічна дочка.

Related

Гаряча новина 657832220461259897

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item