Радник Захарченка признався у розстрілах

Радник Захарченка признався у розстрілах
Радник ліквідованого ватажка ДНР Олександра Захарченко Олександр Казаков у 2014 році розстрілював людей.
Про це він розповів у інтерв'ю, яке виклав в Facebook журналіст Денис Казанський.
"Радник Захарченко Казаков зізнався, що вони в 2014 році розстрілювали людей, звинувачених у продажу наркотиків. Ошелешена ведуча перепитує: а як йшло слідство? Казаков спокійно відповідає: а як йшло слідство в 41 році? Воєнний час. Були звичайно помилки, але що ж поробиш", - цитує він.
"Якби вони розстрілювали людей за наркотики, більше половини "ополчення" полягло б тут же", "залишилося тільки договорити, що не тільки розстрілювали і не тільки по звинуваченню в продажу наркотиків", "Війна все спише-кацапська антинародна мудрість", "ми п'ятий рік говоримо, що там людей стріляють, валять неугодних з приводу і без! А вата все зворушується молодою республікою. Тьху! Мерзота!", - пишуть у коментарях.
Колишній радник ліквідованого ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка, Олександр Казаков вивіз з окупованого Донбасу велику кількість грошей. Зазначається, що екс-радник грабував на постійній основі і цього разу він вивіз "значно меншу суму" ніж раніше. Про це з посиланням на джерело в "силових відомствах" бойовиків ДНР повідомляють сепаратистські ЗМІ.

Related

Події в Україні 380918838810445424

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item