ГПУ підозрює нардепа в знищенні оборонпрому

ГПУ підозрює нардепа в знищенні оборонпрому
ГПУ готує подання на нардепа за знищення оборонної промисловості

Незабаром генпрокурор внесе до парламенту подання на депутата, який причетний, за його словами, до знищення частини оборонної промисловості.

Генеральний прокурор Юрій Луценко маєнамір найближчим часом внести до Верховної Ради подання на одного з народних депутатів, який підозрюється в знищенні частини військово-промислового комплексу країни. Про це він заявив у суботу, 8 вересня, під час робочої поїздки в Дніпропетровську область, передає Інтерфакс-Україна.
"Я найближчим часом внесу подання на відповідного народного депутата України, який причетний до цього, я б сказав, безпрецедентного аморального вчинку – фактично знищення частини оборонної промисловості нашої країни", – сказав Луценко.
Імені народного депутата та інших подробиць генпрокурор не повідомив.
Разом з тим, він відзначив, що всі посадові особи, причетні до злодійства в оборонпроме, відповідять за свої дії.
"Ми бачимо перший об'єкт – це фактично військовий ракетний завод, справа директора якого вже перебуває в суді", – сказав Луценко.
Раніше повідомлялося, що нардеп Сергій Пашинський став фігурантом справи НАБУ, яке відкрило кримінальне провадження відносно корупційних схем при закупівлі озброєння.
Пізніше СБУ відкрила на Пашинського справу через погрози секретарю парламентського комітету з нацбезпеки Тетяни Блистів. За її словами, нардеп погрожував через відмову завізувати підробний документ, який стосується Укроборонпрому.

Related

Події в Україні 6684586479142885050

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item