Італієць вразив піснею про львівську маршрутку


Італієць вразив піснею про львівську маршрутку

Італійський співак Альфонсо Олівер, який пів року тому переїхав жити в Україну, випустив пісню про любов до львівської маршрутки. За чотири дні ролик набрав більше 76 тис. переглядів.
Ідея пісні виникла рік тому, коли Альфонсо зайшов у маршрутку у Львові та зауважив, що на кожній зупинці людей у салоні стає все більше й більше. До такої міри, що не було як дихати і де стати.
"Тоді він зрозумів, що такий "цікавий", популярний і усіма "коханий" вид транспорту не може залишитись без уваги. Через якийсь час він почав наспівувати "Я тебе люблю, маршрутка". Мелодія прийшла сама по собі, а текст написала я, його дівчина, менеджер і перекладач", - розповіла менеджер співака Лідія Ігнатенко.
Зйомки кліпу відбувались упродовж літа, у львівських маршрутках.
"Усе було наживо, ми сідали у переповнені маршрутки і, вмираючи від спеки, "ловили" найсправжніші кадри. Альфонсо зараз вчить українську мову і тому йому дуже захотілось заспівати пісню саме на цій, як він каже, ніжній і милозвучній мові. Це вже друга пісня українською, яку він написав. Перша - це гімн місту Трускавець, з нагоди Міжнародних змагань з ралі", - зазначила Лідія Ігнатенко.
Альфонсо Олівер родом із міста Реджо Емілія, недалеко від Болоньї. Вперше приїхав до Львова у 2016 році, де виступив з концертом. Музична кар'єра співака розпочалась в Україні з випуском пісні "Ми переможемо" ("Venceremo"). Альфонсо Олівер також став переможцем Гран-прі у ІІ міжнародному конкурсі молодих виконавців української ретро-музики ім. Б. Весоловського у Полтаві.

Related

Суспільство 1056172852543557984

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item