Захарченка ліквідувала російська ФСБ - розвідка

Захарченка ліквідувала російська ФСБ
Лідера терористів "ДНР" Олександра Захарченка ліквідувала Федеральна служба безпеки РФ.
Керівника самопроголошеної республіки прибрали через боротьбу за сфери впливу між силовими структурами Росії. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в ефірі 5-го каналу.
"За даними воєнної розвідки України, безпосередньо за знищенням Захарченка стоїть ФСБ РФ. Є достовірна інформація про те, що цей ресторан Сєпар (де стався вибух) довгий період часу перебував під безпосереднім контролем ФСБ РФ. За нашими даними, цей ресторан був повністю обладнаний в оперативному відношенні – там можна було знімати і відео-, і аудіо-інформацію. І ФСБ знала всі заходи, які проводив Захарченко в цьому кафе", - розповів він.
Скібіцький зауважив, що в Донецьку перебуває група співробітників ФСБ, яка знищує докази своєї причетності до вбивства. Офіцери ФСБ також підбирають нового голову російської окупаційної адміністрації.
У невизнаній ДНР назріває справжня війна за крісло голови республіки. Дмитра Трапенікова, який змінив убитого Олександра Захарченка, вважають "нелегітимним".

Related

Події в Україні 7248315276404869708

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item