Три види брехні: брехня звичайна, брехня нахабна і "правда" Рабіновича

В мережі вже тиждень активно обговорюють вихід Євгена Мураєва з партії "За життя!". Багато хто стверджує, що це наймудріше рі...

Три види брехні: брехня звичайна, брехня нахабна і "правда" Рабіновича
В мережі вже тиждень активно обговорюють вихід Євгена Мураєва з партії "За життя!".
Багато хто стверджує, що це наймудріше рішення молодого політика і пророкують йому успішну кар'єру на політичній арені України.
У своїй заяві народний депутат повідомив, що виходить з партії "За життя! " і створює нову політсилу: "Ми залишаємо політпроект "За життя!". Ми заберемо людей, ідеї, вашу довіру і підтримку. Ми створюємо партію, в якій не буде випадкових людей". Таким чином даючи зрозуміти, що разом з ним з партії "За життя!" йдуть й інші її представники.
Реакція Вадима Рабіновича не змусила себе довго чекати.
"Ми давно не разом, і це нормально - кожен вибирає свою дорогу. Бажаємо йому успіхів і всього найкращого", - прокоментував політик.
Але вже через кілька днів Вадим Рабінович зрозумів, що разом з Мураєвим втрачає велику частину партії, а значить і рейтинги. Усвідомивши це, він випустив новий пост про те, що нібито ніхто нікуди не йде.
"Сьогодні обдзвонив всі обласні організації партії. Може хтось кудись і з киимось пішов... Всі на місці. Живі й здорові. Ніхто нікуди не йде. Налаштовані на перемогу", - написав Рабінович.
Один з користувачів мережі прокоментував дану публікацію: "Існує три види брехні: брехня звичайна, брехня нахабна і "правда"Рабіновича".

Незабаром Вадим Рабінович видалив коментар Костянтина Міненко.
Наскільки "правдиві" заяви Рабіновича стало відомо через кілька днів, коли багато хто вже колишні члени політпроекту "За життя!" опублікували на своїх сторінках відеоролик на підтримку новоствореної партії "Наші" з хештегом #ВсіНаші, тим самим підтвердивши заяву Мураєва.
Валерія Мураєва також прокоментувала пост Рабіновича: "Ми тут з колегами несподівано дізналися, що ми "на місці". Так ось, повідомляємо, що ось тепер ми дійсно на своєму місці. Разом з людьми, з НАШИМИ, тими, хто керується тими ж принципами, цінностями, що і ми, тими, хто не боїться відкрито заявляти про свою позицію і відстоювати її".
Вадим Зіновійович ще не пояснив, які саме люди і на якому саме місці залишилися.
Нагадаємо, 25 вересня політична партія Євгена Мураєва "Наші" провела перший закритий з'їзд.

Related

Політика 908032712204541633

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item