В Одеській області місцеві жителі заблокували трасу

В Одеській області місцеві жителі заблокували трасу
Протестувальники вирішили оголосити акцію безстроковою

Протестувальники перекрили тунельний шляхопровід на трасі Р-33 Кучурган - Подольськ - Балта. Вони вимагають відремонтувати дорогу.

Жителі Роздільнянського району Одеської області блокують тунельний шляхопровід на ділянці дороги в селі Павлівка. Про це в середу, 12 вересня, повідомляє місцеве видання Думская.

Зазначено, що протестувальники перекрили трасу Р-33 Кучурган - Подольськ - Балта у вівторок.Місцеві жителі, зокрема, вимагають відремонтувати дорогу. Крізь блокаду пропускають лише автомобілі з маленькими дітьми і людьми похилого віку. Вільно пересуватися можуть також пішоходи.

"Спочатку рейсові автобуси підвозили пасажирів тільки до тунелю, пасажири пішки проходили повз протестувальників і пересідали на інший транспорт. Активісти повідомили про перекриття прилеглих автостанцій і порекомендували змінити маршрути автобусів в об'їзд села Павлівка. Деякі маршрутки вже почали курсувати Київською трасою", - пише видання.
Повідомляється також, що 11 вересня до протестувальників приїхали представники райдержадміністрації, але активісти чекають спілкування з представниками Служби автомобільних доріг і обласним керівництвом.

Як зазначається, протестувальники вирішили оголосити акцію безстроковою і стояти доти, поки не буде виділено фінансування на ремонт дороги.Раніше стало відомо, що в проекті державного бюджету на 2019 рік буде передбачено 56 мільярдів гривень на дорожнє будівництво.
Нагадаємо, вранці 11 вересня в Миколаївській області протестувальники перекрили траси Н-14 Миколаїв - Олександрівка - Кропивницький і Н-11 Миколаїв - Дніпро з вимогою від уряду повернути майже 100 мільйонів гривень на ремонти автодоріг.

Related

Суспільство 3201593825745452719

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item