На Рівненщині копачі бурштину атакували поліцію

На Рівненщині копачі бурштину атакували поліцію
Пошкоджений автомобіль поліції

Зловмисники в балаклавах і з палицями в руках заблокували проїзд і пошкодили три службових автомобілі.

У селі Кухітська Воля Зарічненського району група невідомих у кількості майже 200 осіб напала на поліцейських, які патрулювали місцевість у протидії незаконному видобутку бурштину.

Як повідомляє управління Нацполіції в Рівненській області, інцидент стався вранці в четвер, 18 жовтня.

"Зловмисники в балаклавах і з палицями в руках заблокували проїзд автомобілів, смикали за формений одяг, кидали каміння, пошкодили три службових машини. Правоохоронцям вдалося припинити конфлікт, зараз протистояння немає", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час зіткнення поліцейські тілесних ушкоджень не отримали, зброя не застосовувалася. Інформації про постраждалих під час зіткнення в поліцію поки не надходило.

Відомості за фактом опору працівникам поліції при виконанні ними службових обов'язків внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ч.2 ст.342 КК України).



Нагадаємо, у червні біля села Федорівка Рівненської області в сутичці з копачами бурштину постраждали вісім поліцейських. Місцеві жителі, незадоволені діями силовиків у протидії незаконному видобутку бурштину, перекрили автодорогу Київ-Ковель-Ягодин.

Раніше в Рівненській області біля села Осова близько 200 копачів бурштину напали на співробітників поліції, які намагалися засипати ями для незаконного видобутку. Зловмисники палицями побили поліцейських.

Related

Гаряча новина 5000129069236048328

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item