За вибухи на складах покарали 75 військових

За вибухи на складах покарали 75 військових
Полторак розповів про звільнення через вибухи на складах боєприпасів

Більше 75 військових, серед яких понад 20 генералів, притягли до відповідальності через вибухи, що відбувалися на складах боєприпасів за останні три роки, повідомив міністр оборони.

 
Більше 75 військовослужбовців притягнуто до відповідальності через вибухи на складах боєприпасів за останні три роки. Про це заявив міністр оборони Степан Полторак в інтерв'ю 5 каналу, опублікованому в неділю, 11 листопада.
 
За його словами, після звільнень і розслідувань на сьогодні до нестачі коштів для охорони режимних об'єктів додалася проблема нестачі кадрів, які би погодилися взяти на себе відповідальність, усвідомлюючи брак коштів.
 
"Це призвело до іншої проблеми - зараз ніхто не хоче обіймати ці посади. Чому? Тому що немає хорошого фінансового ресурсу. За сучасних умов забезпечити надійну охорону бази арсеналу дуже важко", - додав міністр.
 
За словами Полторака, станом на 2014 рік більшість арсеналів мала бути закрита через проблеми з фінансуванням, а відновлення їх усіх - "це шалені гроші".
 
Раніше Полторак повідомив, що за фактами вибухів на складах 6 арсеналу під Ічнею до відповідальності було притягнуто 65 осіб.

Related

Події в Україні 3588326336497949745

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item