Відчутна користь. Безпілотні автомобілі допоможуть людям налагодити сексуальне життя - дослідження

Відчутна користь. Безпілотні автомобілі допоможуть людям налагодити сексуальне життя - дослідження
Секс в безпілотних авто стане трендом 2040-х
Мало хто сумнівається, що автопілоти, які вже проходять випробування, змінять автомобільну індустрію. Але на думку деяких дослідників, їх поширення також вплине на сексуальну культуру в суспільстві.
Згідно з дослідженням, результати якого були опубліковані в виданні Annals of Tourism Research, за відсутності водія пасажири зможуть використовувати час в русі для того, щоб урізноманітнити своє сексуальне життя.
Британський дослідник Скотт Коен, який є основним автором роботи, стверджує, що понад 60% американців вже мають досвід сексу в автомобілі.
Але в епоху автономних авто, такий досвід перестане бути екзотикою або справою студентів, у яких немає грошей на готель, вважає вчений.
У людей з'явиться більше часу на секс, що стане досить значною зміною якості життя, вважає Коен, в роботі якого цей фактор розглядається в контексті інших змін, які принесуть безпілотники. У людей також з'явиться більше часу на сон, їжу, роботу - оскільки все це можна буде робити в дорозі.
"Секс є частиною міського туризму, і цілком очевидно, що поширення безпілотних авто призведе до появи нового виду пересувних борделів", - впевнений дослідник.
На думку Коена, це - не дуже близька перспектива. Швидше за все, "безпілотний секс" стане шірокораспространенние практикою, коли автономні авто отримають велике поширення. Приблизно, в 2040 році, вважає Коен.

Related

Технології 7148419602366887185

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item