У Львові зробили написи "філія ФСБ" біля храмів Московського патріархату

У Львові зробили написи "філія ФСБ" біля храмів Московського патріархату
Написи біля львівських храмів

Представник Львівської єпархії УПЦ МП Маркіян Каюмов назвав тих, хто залишив написи, провокаторами.

Біля трьох храмів УПЦ Московського патріархату у Львові з'явилися написи "московський патріархат - філія ФСБ", повідомила місцева організація ОУН.
"Сьогодні біля так званих "храмів" московського патріархату у Львові на вулиці Антоновича, на проспекті Червоної Калини і вулиці Короленка з'явилися написи "московський патріархат - філія ФСБ". Невідомі патріоти, мабуть, намагались донести до львів'ян, які не в курсі, що у Львові діють три філії ФСБ РФ під виглядом християнських церков", - йдеться в повідомленні.
Представник Львівської єпархії УПЦ МП Маркіян Каюмов у коментарі Zaxid.net назвав тих, хто залишив написи, провокаторами.
"Я знав лише про випадок на Червоної Калини, так що ви зробили для мене відкриття. Але позиція наша, і моя зокрема, буде така сама, як і після останнього випадку з обклеювання церкви листівками, - ми вважаємо, що таке вчинили не патріоти, а провокатори", - сказав він.
 
Нагадаємо, що 11 жовтня Синод Константинопольського патріархату прийняв рішення про скасування акта про тимчасове передання Московському патріархату Київської митрополії, створення в Києві стравропігії та визнання канонічними предстоятелів УПЦ КП і УАПЦ, що є важливою віхою на шляху надання автокефалії Українській церкві.

Related

Суспільство 8549669279241592061

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item