Жінки чи чоловіки - сказали, хто більш залежний від сексу

Жінки чи чоловіки - сказали, хто більш залежний від сексу

Чоловічий мозок більш орієнтований на отримання сексуального контакту, ніж жіночий.
Вчені пояснюють таку фізіологічну особливість еволюційними змінами, передає cikavosti.com.
Дослідження, покликане пояснити підвищену залежність від сексу у чоловіків в порівнянні з прекрасною статтю, виявило, що розвиток мозку торкнувся область, яка відповідає за потяг.
"Зона, де зароджується бажання сексу, у представників сильної половини людства збільшена в 2 з половиною рази, що безпосередньо позначається на поведінці. Така особливість простежується в різних ситуаціях. Наприклад, більшість насильницьких дій сексуального характеру роблять чоловіки. Вони в 20 відсотках випадків зраджують своїм дружинам, тоді як лише 13 відсотків жінок знаходять коханців на стороні. Є ряд психічних імпульсів і біологічних факторів, які штовхають до зґвалтування", - кажуть вчені.
За їх словами, у 2 рази частіше за жінок чоловіки займаються мастурбацією і аргументують це недоліком сексу. Після статевого дозрівання чоловічий організм виробляє тестостерону в 25 разів більше. Даний гормон еволюційно пов'язаний з проявом агресії і сексуальності.
Чоловік думає про їжу частіше, ніж про секс. Вчені з австралійського Канберського університету опитали більше 4 тис. людей.

Related

Цікаво 1791081488747436159

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item