Активісти назвали помічника депутата з БПП посередником у вбивстві Гандзюк, нардеп заперечує причетність до справи

Активісти назвали помічника депутата з БПП посередником у вбивстві Гандзюк, нардеп заперечує причетність до справи
Катерина Гандзюк
Помічник народного депутата від Блоку Петра Порошенка Миколи Паламарчука Ігор Павловський є можливим посередником у вбивстві херсонської активістки Катерини Гандзюк, повідомили у спільноті Хто замовив Катю Гандзюк?
За непідтвердженими даними, Ігор Павловський передав гроші виконавцям злочину від замовника.
"Посередник між виконавцями злочину та замовником - Ігор Павловський. Раніше судимий", - йдеться в повідомленні.
Зазначається, що Павловський був готовий назвати слідству ім’я замовника, однак попри це його не арештували.
Telegram-канал The Newsroom також повідомляє, що у справі фігурує помічник нардепа від БПП і його поки що немає серед офіційних підозрюваних. При цьому його вже допитали у справі.
За інформацією The Newsroom, саме Павловський підозрюється в передачі коштів "за роботу" Сергію Торбіну. Останній, за офіційною версією слідства, вважається організатором вбивства.
Водночас нардеп Микола Паламарчук одразу після оприлюднення інформації про свого помічника Павловського заявив, що до ситуації з нападом на Гандзюк не має жодного відношення.
"Чи мав я відносини з Катериною Гандзюк? Ні не мав. Чи були у нас конфлікти? Ні, не було. Чи був у мене мотив бажати їй зла? Звісно, ні. Чи засуджую я цей злочин? Авжеж! І точно не маю до нього жодного відношення. Крім того ж, в цьому матеріалі написали нісенітницю про те, ніби я є «смотрящим» за Херсонською областю. Повна маячня", - заявив він.
Нагадаємо, 4 листопада стало відомо про смерть співробітниці Херсонської міськради, активістки Катерини Гандзюк.

Напад на виконуючу обов'язки керуючого справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк було скоєно 31 липня в Херсоні. Невідомий облив її сірчаною кислотою, в результаті чиновниця отримала хімічні опіки тулуба, руки і обличчя (більше 35% тіла).
Чиновницю з опіками госпіталізували в реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні, а потім перевели в Київ. Медики оцінювали її стан як стабільно важкий.
4 листопада поліція перекваліфікувала кримінальне провадження на статтю "умисне вбивство".

Related

Події в Україні 1595509550658588349

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item