Затримання рабовласників на Одещині: повідомили нові подробиці

Затримання рабовласників на Одещині: повідомили нові подробиці

У Києві обрали запобіжний захід 13 членам угруповання, які постачали людей для рабської праці на фермі в Одеській області. 
Про це повідомили в прес-службі столичної прокуратури.
"Усім затриманим висунули підозру в торгівлі людьми і обрали запобіжний захід. Трьом фігурантам - у вигляді утримання під вартою без права на заставу, дев'ятьом - арешт із заставою, ще одній підозрюваній- цілодобовий домашній арешт", - йдеться в повідомленні.
Також з'ясувалося, що в ході обшуків у затриманих були виявлені докази їх протиправної діяльності, велика кількість зброї і патронів.
Члени угруповання вербували соціально незахищених людей на київському залізничному вокзалі, обіцяючи їм роботу з заробітком в 500 грн за день, з безкоштовним житлом і харчуванням.
Їх привозили в Одеську область, де відбирали паспорти і мобільні телефони, а потім відправляли в барак і змушували працювати по 13 годин на добу на великих полях, били та принижували.
Найстаршому з "рабів" виповнилося 67 років, а наймолодшому - всього 14. З усіма потерпілими зараз працюють поліцейські і лікарі.
На Одещині звільнили з рабства 94 людини і затримали 13 членів міжрегіональної організованої злочинної групи, що займалася трудовою експлуатацією людей.

Related

Гаряча новина 7433534872233978296

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item