Чубаров назвав два сценарії знищення Путіна

Чубаров назвав два сценарії знищення Путіна
Президент Росії Володимир Путін може позбутися влади в результаті "палацового перевороту" своїх близьких соратників, або через масові протести росіян.
"Є два сегмента російського суспільства, які можуть змусити Путіна розвернутися, а якщо він не погодиться, просто його фізично знищити. Це його найближче оточення, особливо бізнес-оточення, якому вже страшно втрачати десятки мільярдів доларів, які вони за ці роки змогли сконцентрувати в своїх руках. І це населення, якщо воно підніметься на бунт", – заявив народний депутат, глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в ефірі ATR .
При цьому Чубаров запевняє, населення може збунтуватися лише в тому випадку, якщо умови існування будуть нестерпними.
"Це повинен бути бунт таких вкрай незадоволених своїм урядом людей. Тому Росія завдяки санкціям повинна прийти до абсолютного економічного занепаду, щоб населення сказало, що така влада його не влаштовує", – зазначив нардеп.
Раніше відома журналістка Лариса Волошина заявила, що Російська Федерація може повторити сценарій розвалу СРСР. Повернення анексованого Криму має стати відправною точкою в цьому процесі.

Related

Суспільство 5127095120958158288

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item