Що чоловіки ніколи не пробачать жінкам

Що чоловіки ніколи не пробачать жінкам

Є жінки, які здатні зіпсувати навіть найміцніші стосунки своєю неправильною поведінкою або просто мисленням. Такі жінкм роблять безліч помилок, які чоловік не може пробачити.
Існує 7 найвідразливіших, на думку чоловіків, типів жінок і помилки, які вони здійснюють у стосунків, пише infonic.ru
Відразливі жінки
1. Та, яка тільки бере і нічого не дає взамін
Бути в стосунках означає, відповідати потребам один одного, це значить, як брати, так і віддавати щось взамін. Жінка також може проявляти ініціативу. Психологи стверджують, хвалити і заохочувати свого чоловіка можна і навіть потрібно.

Ваша похвала це підживлення для чоловіка, вона підвищує його настрій і надає впевненість у собі. Пам'ятайте про те, що він повинен знати, що ви його любите і цінуєте. Крім того, завжди варто намагатися зберігати баланс у стосунках. А він можливий тільки тоді, коли ви не тільки берете, але і віддаєте.
2. Та, яка доводить параноїдальними ревнощами
Якщо ревнощі у стосунках в здоровій кількості, це навіть корисно. А ось якщо ревнощі набувають параноїдального характеру, такі стосунки приречені.
Жінкам потрібно пам'ятати, що життя вашого партнера не обертається навколо вас. Тому не варто злитися і влаштовувати скандали, якщо у чоловіка є в житті щось, крім вас.
Кожному з нас необхідний свій особистий простір, час, щоб відпочити і відтягнутися з друзями або подругами. Надайте йому особистий простір. Закочуючи постійні істерики і сцени ревнощів, ви прирікаєте стосунки і втрачаєте кохану людину. Пам'ятайте, що головне у стосунках - це довіра.

3. Та, яка занадто багато думає
Занадто глибоке копання приносить більше шкоди, ніж користі. Причіпка до кожної фрази і кожного слова, сказане хлопцем, змушує його думати, ніби ви чіпляєтеся або не довіряєте йому. Крім усього іншого, жінки люблять додумувати ситуації і створювати сценарії, яких насправді не існує. Заспокойте свою уяву. Інакше вона може зруйнувати стосунки.
Наприклад, якщо він не подзвонить вчасно, це зовсім не означає, що він з іншою жінкою. Можливо, все набагато простіше: ваш чоловік затримався з друзями або ж просто забув вам сказати про свої плани.

4. Та, яка складає списки або висуває певні вимоги
Освічені, незалежні жінки, які знають, чого хочуть в житті, насправді страждають від тих завищених вимог, які вони пред'являють самим собі, а також своїм другим половинкам. Нерідко вони створюють цілком реальні списки критеріїв, яким повинен відповідати потенційний партнер або молода людина, з яким можна сходити на побачення. Жити з таким списком дуже непросто.
Не потрібно "приміряти" на чоловіка список якостей, які вам здаються ідеальними і які йому абсолютно не відповідають. Любіть чоловіка з усіма його недоліками, цінуйте його гідністьі, а також за ті якості, які ви знайшли в ньому привабливими. Пам'ятайте про те, що ідеальних людей не існує.
Негативні риси характеру
5. Та, яка влаштовує драми

Це жінка, яка постійно привертає увагу не тільки свого чоловіка, але й усіх оточуючих. Вона постійно бурчить, висуває ультиматуми, вимоги, таких називають королева драми. Королева драми любить, щоб все танцювали під її дудку. Мало хто з чоловіків на це погодиться, якщо, звичайно ж, мова не йде про підкаблучника.
Порада: потрібно бути гнучкою, необхідно розуміти, де і коли краще прикусити язика, а де висловити свою думку і вміти її відстояти, інікше можна залишитися самотньою.
6. Та, яка вимагає, щоб чоловік читав її думки
Жінки часто хочуть, щоб чоловіки вгадували їх думки. Але коли чоловік цікавиться у своєї партнерки, якщо щось йде не так, більшість відповідають: "Все добре. Я в повному порядку". Для чоловіка таке вгадування що ж не так еквівалентно тортурам. Чоловіки за своєю суттю є досить простими і навіть у чомусь примітивними істотами; вони бачать речі в 2D, в той час як жінки бачать ті ж самі речі в 3D.
Порада: якщо хочете зберегти довірливі і міцні стосунки якомога довше, припиніть грати в ігри, будьте чесними.
7. Та, яка "ніколи не помиляється"
Якщо щось у стосунках йде не так, в більшості випадків винні обидва партнери. Звичайно, простіше вважати, що винен хто завгодно, тільки не ви самі. Однак, це зовсім неправильна позиція, яка може привести до розриву. Не варто постійно тикати пальцем на помилки вашого партнера і при цьому повторювати, що ви завжди праві.
Намагайтеся бачити різницю між поганим поводженням чоловіка і самим чоловіком, засуджуйте погану поведінку, а не саму людину. І вже точно не варто постійно повторювати про те, що ви завжди праві.
"Я запам'ятовую дати не тому, що вони важливі, а через можливі неприємності, які чекатимуть на мене, якщо я забуду", - зізнаються чоловіки. Забудькуватість чоловіків щодо важливих дат і ювілеїв часто буває джерелом розбіжностей у стосунках. Згідно з дослідженням, 40% пар сварилися через те, що чоловік не пам'ятав важливих деталей. Крім того, 12% чоловіків не могли пригадати день народження своїх партнерок, а 10% не знають, ким працює їх половинка.

Related

Цікаво 6227889907426061997

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item