Вчені назвали середню довжину статевого члена у чоловіків

Вчені назвали середню довжину статевого члена у чоловіків
У не ерегованому стані середня довжина статевого члена становить 9,16 сантиметра в довжину, а в ерегованому - 13,12

Вченим вдалося зібрати дані щодо 15 521 чоловіка з різних регіонів Землі.

Вчені провели масштабне і, як вони запевняють, максимально об'єктивне дослідження довжини статевого члена у чоловіків планети, пише Science News з посиланням на повну публікацію в British Journal of Urology International.
Оскільки чоловіки схильні перебільшувати довжину свого дітородного органу, то дослідники вирішили зібрати дані лікарів, які використовують уніфіковану процедуру замірів.
Вченим вдалося зібрати дані щодо 15 521 чоловіка з різних регіонів Землі. Це дозволило змоделювати статистичний розподіл статевих членів різних розмірів і розрахувати середні величини.
    З'ясувалося, що в неерегованому стані середня довжина статевого члена становить 9,16 сантиметра в довжину, а в ерегованому - 13,12.
Крайні величини (великі і маленькі пеніси) зустрічаються рідко. Так, статевий орган з довжиною в 16 сантиметрів в ерегованому стані входить у 95-й відсоток.
Іншими словами, всього лише у п'яти чоловіків зі ста пеніс довший за 16 сантиметрів.
Рідко зустрічаються і чоловічі статеві органи, коротші за десять сантиметрів.
Фото: Sciencemag

Крім того, вчені стверджують, що довжина дітородного органу не залежить від анатомічних особливостей, таких як розмір взуття, зріст, індекс маси тіла і навіть національних і расових особливостей. Однак дослідники наголошують, що навмисно не шукали зв'язки, тому більшість даних було отримано від білих чоловіків.
Таким чином, автори статті упевнені, що негативні почуття щодо довжини свого статевого органу є суто психологічною проблемою.
     «Чоловікам властиво применшувати розмір свого члена, спираючись на вкрай неточні дані про його довжину в інших чоловіків»
Дослідники   
Частково в цьому винні режисери порнографічних фільмів, які відбирають акторів виключно з великими пенісами, а також автори численного спаму, де "нормою" називають 17,78 сантиметрів.
Однак не завжди чоловіки переживають через маленький статевий член. Так, раніше американському підлітку провели операцію зі зменшення пеніса, який своїми розмірами доставляв юнакові дискомфорт.

Related

Цікаво 5612138060250325735

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item