Сексуальні та загадкові: оголених жінок показали в оригінальному медичному календарі

Сексуальні та загадкові: оголених жінок показали в оригінальному медичному календарі

Серія рентгенівських знімків оголених жінок прикрасила медичний календар в стилі "пін-ап".
Це виявилася креативна рекламна кампанія нішевої фірми Eizo, пише cameralabs.org.
"Календар домігся більшого, ніж ми сподівалися досягти цієї рекламної ініціативою. Він вийшов далеко за рамки спільнот, які ми прагнули охопити", - прозвучало в спільній заяві дизайнерської фірми Butter з Дюссельдорфа і компанії Eizo, яка випускає рентгенівські монітори.
Представники Butter визнали, що моделі в календарі - віртуальні. Це робота ілюстратора Карстена Майнца і концепція арт-директора Butter Надін Шліхте.
Ідея прийшла під час мозкового штурму, коли обговорювали варіанти різдвяних подарунків, якими компанія Eizo могла б порадувати своїх клієнтів - лікарів. Однак календар став вірусним серед користувачів мережі.











Слоган, який використовували Butter і Eizo: "Календар Eizo Medical Pin-up, як і монітори Eizo, дійсно показує кожну деталь".
Календар Jungbauernträume 2019 став сенсацією в фермерських громадах. Для нього знялися привабливі фермерки з Німеччини.
У перекладі назва означає "Молоді фермерські мрії". На кожній глянцевій сторінці сексуально позує напівоголена жінка, і зображено потрібний в господарстві трактор.

Related

Цікаво 3873546201827921774

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item