10 перешкод на шляху до оргазму

10 перешкод на шляху до оргазму

Неправильна музика, не той колір шпалер, погана погода ... Насолоджуватися сексом на повну нам можуть заважати досить несподівані речі.
Експерти пояснили, як робити так, щоб все завжди виходило, пише marieclaire.ru.
Погана погода
Виявляється, холодне повітря стимулює виділення тестостерону - гормону, що впливає на бажання займатися любов'ю у чоловіків. В жіночому організмі тестостерону набагато менше, тому холод на її сексуальність впливає мало. Більш того, похмура погода може тимчасово знизити гормональний фон жінки і, відповідно, чуттєвість теж. Як, втім, і сильна спека (тому секс в гарячій ванні не тільки знижує шанси на оргазм, але й взагалі шкідливий для серця і судин). Ідеальна температура для сексу - 25 градусів за Цельсієм.
Звичка - ворог оргазму
Хтось відчуває себе комфортно тільки в своєму ліжку, іншим необхідні екстремальні місця - секс на парті в інституті, на галявині, в ліфті, на задньому сидінні автомобіля. У будь-якому випадку, нехай навіть ви любите займатися цим виключно на кухонному столі, пам'ятайте, що головний ворог оргазму - звичка. Тому сексологи радять кожні півроку вносити невеликі корективи в звичні сценарії: переставляти ліжко з однієї кімнати в іншу або секс в машині міняти на секс в гостях. Головне, щоб у ваших стосунків не зникав елемент новизни. Нове, невипробуване, незвичайне провокує викид в кров додаткових порцій адреналіну, який, в свою чергу, пробуджує гормони сексуальності.
Ближче до ночі

Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com
У більшості жінок пік сексуальної активності припадає на час з 21:00 до опівночі, саме в цей проміжок часу в крові найбільша концентрація естрогену. А з 6:00 до 21:00 їм любові теж хочеться, але не дуже сильно. У чоловіків все навпаки. Для них оптимальний ранковий секс - кількість тестостерону в крові в цей час знаходиться на піку, а до вечора терпіння і сил у них набагато менше. Допомогти може сталість. Вчені вирахували, що після п'яти років спільного життя гормональні та біологічні ритми у багатьох пар починають збігатися.
Музика нас зв'язала
Музика дійсно творить чудеса з лібідо. Самі того не усвідомлюючи, ви іноді не можете розслабитися і відпустити себе тільки через те, що в приміщенні занадто тихо або, навпаки, занадто голосно грає музика. Рівень шуму при цьому, як не дивно, важливіше темпу і ритму. Хоча, якщо вірити дослідженням на цю тему, найпотужнішим афродизіаком є композитор Ріхард Вагнер. З некласичної музики найбільш збудливими були визнані диско, реггі, джангл і тріп-хоп.
Задоволення в резюме
Виявляється, чим більшого жінка домагається в житті, чим частіше у неї бувають оргазми. Психологи стверджують, що вся справа в самосвідомості. Як тільки жінка починає вважати себе не тільки об'єктом і претендує на роль більшу, ніж "мати" або "домогосподарка", вона поступово розкріпачується і "дозволяє" собі отримувати задоволення від сексу. Дослідження показують, що ділові та успішні дівчата досягають оргазму в п'ять разів частіше, ніж ті, хто вирішив присвятити себе домівці. Не виключено також, що амбітні особи просто більш чітко і свідомо вміють домагатися своїх цілей.

Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com
Дівчинка (не) дозріла
Секс-терапевти запевняють: дві третини жінок відчувають перший оргазм у віці близько тридцяти років і після народження дитини. Більше третини вперше відлітають за хмари, займаючись сексом під час другого триместру вагітності. Тридцять років - сексуальний розквіт жінки. У більш юному віці більшість ще не "накопичили" необхідну кількість секс-гормонів - в першу чергу тестостерону та естрогену. Тому, якщо вам ще немає тридцяти, просто наберіться терпіння, і, оргазм скоро знайде вас сам.
Замерзли ноги
Тримайте голову в холоді, а ноги - в теплі. Голландські вчені довели, що температура ніг жінки впливає на її організм. Ймовірність настання розрядки у жінки збільшується на 30% коли у неї теплі ноги. Пов'язано це з особливими рецепторними клітинами, які розташовуються на шкірі стоп і відповідають за інтенсивність сексуального задоволення.Тому наступного разу, перед тим як зайнятися сексом, не забудьте надіти теплі вовняні шкарпетки. Кажуть, це дуже заводить чоловіка.
Блакитний місяць

Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com
Наш мозок особливим чином реагує на колірні стимули: одні кольори запускають процеси гальмування в корі головного мозку, інші, навпаки, сильно збуджують. Все відтінки червоного, жовтого і помаранчевого розбурхують сексуальність. А ось тихі, пастельні тони і відтінки зеленого, блакитного навіть секс-бомбу можуть несподівано налаштувати на пуританський лад.
Змінюємо темп
Він все робить занадто швидко і напористо? Або, навпаки, від його повільності і обгрунтованості ви засинаєте? Не той стиль і ритм сексу - одна з поширених причин, що заважають повноцінному задоволенню. Традиційні рекомендації чоловікам "бути ніжним і ласкавим" не завжди є панацеєю. Багато жінок, наприклад, отримують оргазм, тільки коли все проходить швидко і енергійно - в іншому випадку їх вагіна розкривається занадто сильно. У інших є таємні мазохістські фантазії про те, що їх беруть силою. В ідеалі сексологи рекомендують поєднання жорстких і м'яких стилів, швидких і повільних ритмів як мінімум два-три рази за акт любові.
Алкоголь мінус оргазм
Після великого джина з тоніком або пари стопок віскі ви перетворюєтеся в секс-маніяка? Все правильно. Варто випити зайвого, як печінка починає виробляти велику кількість ферментів, необхідних для розщеплення спирту. А вони не тільки розщеплюють алкоголь, але й підвищують активність статевих гормонів. Сексуальне бажання росте зі швидкістю світла, але за іншими параметрами можливості, на жаль, падають. Зокрема, різко знижується чутливість статевих органів.
Жіночий оргазм триває від десяти секунд до хвилини. Множинний оргазм - до 10 хвилин.
До 70% жінок відчувають тільки кліторальний оргазм.
В середньому за все життя ми відчуваємо оргазм протягом 10-12 годин.
Вважається, що жінкам до 30 років "для здоров'я" потрібен оргазм 3-4 рази в тиждень, від 30 до 40 - два рази, після 40 - один раз. Причому, як ви отримуєте оргазм - з партнером або задовольняєтесь своїми силами, - значення не має.

Related

Здоров'я 8272459273849793048

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item