Що можна і що не можна робити 19 лютого у повний Місяць

Рекомендації астрологів допоможуть провести 19 лютого 2019 року з користю.

Що можна і що не можна робити 19 лютого у повний Місяць
Повний місяць - період кардинальних змін у житті, які можуть бути як позитивними, так і негативними. Рекомендації астрологів допоможуть провести 19 лютого 2019 року з користю.
Повня - найнебезпечніша фаза нічного світила. В цей період відбувається сплеск потужної енергетики. В момент зростання Місяць накопичує сили і активність, яка повністю виходить в повний Місяць. Здавалося б, викид місячної енергетики - це чудово, адже це змушує нас робити те, що відкладалося раніше. Але на практиці ця руйнівна енергія, вона сіє смуту та хаос, саме тому в Повню важливо діяти за планом, дотримуючись чітких вказівок астрологів.
Що можна робити у повний Місяць
Астрологи зазначають, що в прийдешній Повню найкраще будуть вдаватися справи, які так чи інакше пов'язані з творчістю. Буде чудово, якщо вийде долучитися до прекрасного - відвідати виставку, театр, музей. Також 19 лютого бажано приурочити до нових починань та пошуку нових способів самовираження. Вийде надихнутися старим захопленням або знайти для себе щось нове. Місяць у Леві вкаже шлях до розкриття потенціалу або прихованих талантів, тому варто віддатися течії і не боятися зробити щось неординарне, незвичайне, невластиве.
Протягом дня ми будемо отримувати таємні знаки і підказки Всесвіту, які не варто пропускати. Якщо вийде скористатися отриманими відкриттями, то вдасться підвищити свій статус і зміцнити стосунки. Романтичні і ділові стосунки в такий день будуть будуватися з опорою на почуття, відповідальність і взаємодопомогу.
У вівторок 19 лютого можна і потрібно знайомитися з новими людьми, розширювати і зміцнювати соціальні контакти, взаємодіяти з оточуючими, проводити збори і ділові переговори. Вплив Лева поміняє репутацію в очах оточуючих найкардинальнішим чином, посилить лідерські якості і тимчасово подарує дар переконання.
Симбіоз Місяця і Лева - активна і войовнича суміш. Кількості нашої енергії буде достатньо для реалізації проектів будь-якої складності. Потрібно постаратися розпланувати день і не братися за кілька справ одночасно.
Як вже було сказано, енергії і сил додасться, як і шансів знайти своє призначення або способів поліпшити життя. Фахівці рекомендують відвести час на заняття духовними практиками - медитацією, читання мантр або духовної літератури, роботою над собою. У нас реально вийде наблизитися до мети життя без будь-якої шкоди для себе і свого здоров'я.
Що не можна робити 19 лютого
Лютневий повний Місяць для багатьох стане періодом надій і невизначеності. У цей день не варто приймати важливих рішень, щоб не потрапити в глухий кут з незрозумілої причини.
Не варто забувати і про те, що повний Місяць - це період емоційного сплеску, який може призвести до втрати віри в краще, депресії, конфлікту, відвертого самоїдство. Важливо намагатися контролювати свої пориви і не йти на поводу у емоцій. Астрологи рекомендують сконцентруватися на цілі і взаємодіяти з позитивними людьми, уникаючи конфліктних ситуацій.
Ризики, грошові авантюри, дорогі покупки і великі витрати теж найрозумніше відкласти, оскільки сузір'я Лева і повний Місяць можуть підштовхнути до неправильних рішень. Ми можемо переоцінити свої можливості, проявити зайву щедрість, марнотратство.
У вівторок 19 лютого не варто обговорювати з керівництвом питання, що стосуються кар'єри або зарплати, давати поради, про які не просили, звертатися до впливових осіб за допомогою, брати участь у конкретній боротьбі - досить велика небезпека спровокувати серйозні проблеми.
Лютневий повний Місяць - час грандіозних змін. Так що якщо у вас в планах змінити життя на краще, то втілювати мрії в реальність потрібно вже зараз - 19 лютого. Справа в тому, що в цей день, позначений активністю повного Місяця у Леві, Всесвіт стане більш сприйнятливіший до наших бажань. Спостерігається шанс того, що всі справи будуть успішними. У цьому місяці Місяць буде допомагати цілеспрямованим і самовпевненим людям, тому якщо ви вже вирішили щось зробити, йдіть прямо до мети.

Related

Цікаво 834821011972106681

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item