Жінки цих знаків Зодіаку частіше за інших стають коханками

Погодитися на роль коханки у відносинах — справжня авантюра.

Жінки цих знаків Зодіаку частіше за інших стають коханками
Це гарант гостроти відчуттів, пристрасть і веселощі, свобода від зобов'язань. Це привілеї та обмеження одночасно. У коханки немає відчуття повного володіння партнером. Задоволення від спілкування з ним змінюється невпевненістю, яка наздоганяє її на самоті. Ми вирішили подивитися на роль коханки крізь призму астрології. Які знаки Зодіаку з більшою ймовірністю могли б погодитися на «любовний трикутник»?
Стрілець
Задоволення в житті цього знака займає одне з головних місць. Стрілець розумний, але обмежувати себе не звик. «Якщо дуже хочеться, то можна», - це про нього. Він вміє насолоджуватися життям. Ще одна пристрасть Стрільця - пригоди. Допитливий, активний, він обожнює відкриття і нові враження. А якщо до всього цього прив'язалися «любовні справи» - його за вуха не відтягнути.
У питанні близьких відносин Стрілець теж шукає розваг. З почуттями він не бореться, але і не сказати, що тоне в них. Ґрунтовні любовні зв'язки він часто сприймає як загрозу його волелюбної рухомої натури. Нотка недоступності, нереальності у відносинах, але обов'язково з жвавістю й веселістю - це те, що відмінно чіпляє Стрільця, і при цьому не заганяє його в рамки.
Риби
Це романтичні фантазери, переповнені почуттями, емоціями та враженнями. Все, що пов'язано з неземною любов'ю - тема Риб. Вони мріють про свого лицаря... І нерідко зустрічають його. Правда, лицар може виявитися зовсім не лицарем, а одруженим чоловіком, який хоче відволіктися від сімейних зобов'язань. Але кого це хвилює! Риби бачать в ньому незрозумілого художника, творця, бачать його світлу заблудлу душу.
Жінка-Риби вірить у те, що вона - рятівниця і муза для свого одруженого обранця, а його офіційні відносини - помилка молодості, про яку він шкодує, але «поки нічого з цим зробити не може». Таємний зв'язок для Риб - це потужний вихор емоцій і почуттєвих станів. Від болю до екстазу, від любові до ненависті. Але без цього життя здається їм прісним і безглуздим.
Овен
Цьому знаку властива велика, інколи надмірна активність в любовних відносинах. Почуття і бажання в Овна виникають легко, і найчастіше він їм не противиться. Спокійні й передбачувані відносини йому швидко набридають - Овну до душі іскри і пристрасть. Теми виклику і конкуренції також співзвучні з характером Овна, так що він цілком може зважитися на близькі стосунки з невільною людиною. Але важливо відзначити, що на роль коханки Овен вирішується тільки якщо дійсно хоче саме цього, а не тому що інших варіантів немає.
Скорпіон
Той ще любитель гострих відчуттів. Скорпіон володіє неймовірним магнетизмом для протилежної статі. Сам він нерідко тягнеться до таємничого і недосяжного. Чуттєвість, загадковість, інтимність характерні для атмосфери цього знака. Пристрасті Скорпіона сильні, від закоханості він запросто втрачає голову. Багатьом Скорпіонам важливо відчувати відчуття драми, напруженості. «Любов і кров», - перебільшено, звичайно, але подібне часто з ними трапляється. В близьких відносинах Скорпіони можуть бути дуже розкутими та відвертими.

Related

Цікаво 783714047031969589

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item