Які форми зради більш небезпечні, ніж фізична зрада?

10 видів зради в сімейному житті.

Які форми зради більш небезпечні, ніж фізична зрада?
Ми добре знаємо тільки один вид зради - секс і стосунки на стороні. Але психологи кажуть, що не сексом єдиним нас можуть зраджувати. Як друга половинка здатна розбити серце? 10 видів зради в сімейному житті ви знайдете в нашій статті.
Чому ці форми зради більш небезпечні, ніж фізична зрада? Справа в тому, що їх складно розпізнати жертві, але вони повільно руйнують сімейні відносини. Які є форми зради в подружньому житті?
Брехня. Прихована або явна брехня вбиває довіру і руйнує любов. Якщо людина вам постійно бреше, прикриваючись вибаченнями, то він так і буде робити далі.
Різкий розрив відносин. Нічого не пояснюючи, партнер зникає. Або бурмоче: «Справа не в тобі». У цьому випадку жертва знаходиться в замішанні і їй складніше пережити втрату відносин.
Ревнощі. Постійний контроль, недовіра вбивають дуже швидко відносини. Людина, яку постійно підозрюють в чомусь, відчуває себе зрадженим.
Приховане життя поза сім'єю. Подвійне життя може стосуватися не тільки коханки, але і нового хобі, насичених зустрічей і поїздок, в які другу половинку не посвячують.
Не планувати спільне майбутнє. Якщо ваша сім'я «пливе за течією» і у вас немає планів навіть на спільну відпустку, тоді вашому шлюбу залишилося жити зовсім не довго.
Маніпуляція. Свідомі маніпуляції чи ні, вони бувають найрізнішими. Маніпулювати другою половинкою намагаються за допомогою грошей, почуттів, сім'ї, друзів. В такому випадку жертва відчуває себе розбитою.
Байдужість. Будь-яка неуважність і холодне ставлення до партнера рано чи пізно призведе до розриву відносин.
Психологічне і фізичне насильство - зрада куди сильніша, ніж коли друга половинка заводить роман на стороні.
Відсутність спілкування. Прийшли після роботи і розійшлися по різних кімнатах. Знайоме? Цей стиль поведінки у сім'ї веде до її руйнування.
Платонічні відносини. Є ситуації, коли сексуальна тяга пропадає з-за стану здоров'я. Але це можна вирішити. Якщо ж до партнера не тягне зовсім, але вас цілком влаштовують платонічні відносини, тоді з вашого боку це можна розцінювати як зраду.

#Психологія #Зрада

Related

Цікаво 1007682851391205241

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item