Порошенко закликав Тимошенко і Гриценка покаятися

Порошенко закликав Тимошенко і Гриценка покаятися

Президент Петро Порошенко закликав своїх конкурентів на виборах "покаятися". Про це він заявив у Чернігові на раді регіонального розвитку.

"Мене дуже тривожать спроби завдати удару нашій армії з тилу. Для цього ворого використовує весь арсенал інформаційної війни. І саме напередодні виборів армію і суспільство щильно обстрілюють негативом.
Не поспішатиму відкидати, як недостовірні чи політично вмотивовані, всі матеріали журналістів. На те і потрібна свобода слова", - сказав Порошенко.
"Але є особливим цинізмом, коли нас вчать любити армію ті кандидати у президенти, хто знищував Збройні Сили України під час перебування на високих державних посадах.
Фальшивою турботою вони хочуть приховати свою активну роль в знищенні оборонного потенціалу. Не по шоу треба бігати, а покаятися. Зайдіть до наших воїнів і спитайте, як ми починали війну у 14-у. І я сподіваюся, що тимчасова слідча комісія Верховної Ради належно оцінить факти розкрадання і підриву обороноздатності і назве прізвища причетних. І ніяка брехня вам не допоможе", - заявив президент.
Кандидатів у президенти, колишню прем'єрку Юлію Тимошенко і міністра оборони Анатолія Гриценка хотіли бачити на засіданні тимчасової слідчої комісії щодо розкрадання у Збройних силах України. Про це раніше заявляв голова цієї комісі, нардеп з фракції БПП Іван Вінник.

Related

Політика 6434467133489493092

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item