У Вінниці на зустріч з Ігорем Смешком прийшло більше вінничан, ніж могла вмістити найбільша в місті зала

У Вінниці на зустріч з Ігорем Смешком прийшло більше вінничан, ніж могла вмістити найбільша в місті зала

Кіноконцертна зала «Плеяда» давна не бачила такої кількості вінничан. Більше півтисячі людей були готові стояти майже дві години у проходах, аби тільки поспілкуватися з кандидатом у Президенти України Ігорем Смешком і поставити йому своє запитання. 
Під час короткого спічу він поділився з вінничанами своїми планами та представив передвиборчу програму «Сім перемог для України». У ній Ігор Смешко, на відміну від інших кандидатів, вперше визначив низку принципових орієнтирів історичного і політичного значення. Але розпочав свою промову кандидат у Президенти з особистого моменту:
«Вінниччина рідний для мене край, мало хто знає, що рід Смешків з Теплицького району, звідти родом мій батько, який після війни працював на залізниці у Христинівці, де я й народився. Сьогодні я відвідав його могилу, постояв, подумав, поклав квіти… І з радою душею приїхав до Вінниці, щоб зустрівся зі своїми земляками, щоб відповісти на ваші запитання і нагадати, що ці вибори дуже знакові, – наголосив Ігор Смешко. – Якщо навіть професійні військові, як я, йдуть у політику, то це означає, що ми стоїмо перед великою загрозою, бо маємо два вороги одночасно – зовнішній на кордоні, а в середині країни – тотальну корупцію, яка з’їла всю вертикаль політичної влади, і ті політичні обличчя, які переходять від однієї партії до іншої, завели нашу Україну до прірви. Маємо необхідність як формування нової політичної системи, так і формування бачення економічної моделі, яка може зупинити подальше катастрофічне збіднення населення».
Після його виступу із зали посипалися запитання. Охочі висловитися ставали у чергу, а після кожної відповіді Ігоря Смешка зал вибухав оплесками. Цікавим спостереженням стало те, що кандидат у Президенти не розкидався обіцянками, не гарантував закінчити війну за два тижні чи повернути Крим. «Але ж і розумний, все полицях розкладає!», – говорили пенсіонери. «Такого б нам Президента, але не пройде, не дадуть?», – чулося у відповідь.
«Не треба думати і гадати: пройде, чи не пройде, треба йти на вибори і голосувати за Смешка, – каже пенсіонер Микола Ільчук, – Він вирішив у скрутний для України час взяти на себе місію: повернути курс нашої держави у бік цивілізованих країн, тобто його «Сім перемог» це намагання дійсно зробити демократичні перетворення в країні, очистити країну від корупції, провести ряд системних перетворень, які дадуть можливість прийти до влади чесним і професійним людям, які будуть працювати на Україну. Він – державник, я на нього покладаю великі надії. І всі ці розмови: «пройде – не пройде», мене не цікавлять. Його мають підтримати люди і голосувати по совісті».
Більше вражень і детальніше про перебування Ігоря Смешка у Вінниці читайте у одному з найближчих номерів газети «День».

Related

Політика 1411047734338327063

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item