Японська дієта для продовження молодості

Основний принцип дієти — багато овочів і морепродуктів, мало обробленої їжі.

Японська дієта для продовження молодості
Як правило, ми забагато уваги приділяємо своїй фігурі і зовнішньому вигляду, а дієти підбираємо виходячи з цього. Середземноморська, дієта клініки Майо і ще сотні інших - так, вони допомагають схуднути, але не роблять нас здоровішими.
Окінавська дієта спрямована на інше - на здоров'я, довголіття, якість життя. Наголошується, що при дотриманні цього типу харчування значно знижується ризик виникнення діабету і деяких видів раку.
Що таке Окінавська дієта?
Основний принцип Окінавської дієти - багато овочів і морепродуктів, мало обробленої їжі. Також у окінавців (японців) сильно відрізняється ставлення до їжі: вони вважають її швидше ліками, тому їдять виключно потроху. Цей тип харчування включає багато овочів, риби і морепродуктів, гречану локшину, соєві продукти і чай з жасмином.
Окінавська дієта не рекомендує вживати солодощі, масло і м'ясо. Їсти потрібно не поспішаючи, ретельно пережовуючи їжу, не переїдати, вживати багато овочів.
Необроблена насичена корисними елементами їжа благотворно впливає на наш організм. Відсутність великої кількості солі, цукру і шкідливих жирів в раціоні дійсно здатна допомогти людині продовжити життя і скинути зайві кілограми.

Related

Смачно 4418571715374226557

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item