У Чернігівській області на хабарі попався голова сервісного центру МВС

У Чернігівській області на хабарі попався голова сервісного центру МВС
Затримання чиновника МВС за хабарництво

Начальника одного з територіальних сервісних центрів МВС Чернігівської області підозрюють у вимаганні $20 тисяч хабара.

Правоохоронці викрили на хабарі начальника одного з територіальних сервісних центрів МВС Чернігівської області. Про це в п'ятницю, 15 березня, повідомляє прес-центр СБУ.
"У рамках розпочатого кримінального провадження оперативники спецслужби задокументували, що чиновник вимагав 20 тисяч доларів США від місцевого жителя за перекваліфікацію дій обвинуваченого на менш тяжкий злочин", - йдеться в повідомленні.
Як наголошується, під час слідчих дій встановлено, що зловмисник представлявся посередником, у якого для "вирішення питання" нібито є попередня домовленість з працівником прокуратури Чернігівської області.
Зазначено, що правоохоронці затримали керівника центру на робочому місці під час отримання однієї з частин неправомірної вигоди в розмірі $2000.



Відомо, що чиновнику повідомили про підозру і обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.
Зараз йдуть першочергові слідчо-оперативні заходи для перевірки причетності до вчинення правочину співробітника прокуратури.
Раніше співробітники Державного бюро розслідувань затримали в Полтавській області двох оперуповноважених одного з райвідділів поліції під час отримання хабара.
Також повідомлялося, що співробітники СБУ спільно з Генпрокуратурою викрили на хабарі радника на громадських засадах керівництва Міністерства внутрішніх справ.

Related

Гаряча новина 7908051278756645312

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item