Глисти "вилетять" і папіломи з бородавками відпадуть до ранку

Безладне, змішане та солодке харчування — ідеальне середовище для розмноження паразитів — від вірусів до глистів.

Глисти "вилетять" і папіломи з бородавками відпадуть до ранку
Харчування має великий вплив на здоров'я людини. Також воно впливає і на паразитів. Безладне, змішане та солодке харчування - ідеальне середовище для розмноження паразитів - від вірусів до глистів. У меню потрібно вводити велику кількість зелені, овочів, пряних трав, що володіють протипаразитарною дією.
Аїр
Володіє сильними протипаразитарними властивостями, які проявляються в органах нервової системи (плазма, кістковий мозок, голосовий апарат), статевої системи, печінки і підшлункової залози. Виганяє паразитів з голови, позбавляє від синуситів, епілепсії, глухоти, істерії, втрати пам'яті. Лепехою (аїр) можна очищати та знезаражувати воду.
Алтей
Використовується корінь. Чинить сильну протипаразитарну дію на одноклітинних паразитів, що мешкають в крові, плазмі, м'язах, мозку, нервовій тканині і геніталіях. Ефективно діє на паразитів в органах дихальної, сечовидільної, травної та нервової систем. Спектр згубного впливу на паразитів широкий - від найпростіших і вірусів до багатометрових стрічкових паразитів. Алтей має високий вміст кремнію - елемент життя.
Базилік
Протипаразитарні властивості аналогічні алтею. Дуже зручно при приготуванні їжі використовувати порошок висушеної трави.
Барбарис
Протипаразитарною дією володіють всі частини рослини. Найчастіше використовують корінь. Висушений і змелений барбарис можна додавати в салати, перші і другі страви. Згубний для паразитів печінки. Покращує фільтруючу здатність печінки, сприяє розщепленню жирів, очищенню крові.
Безсмертник
Безсмертник має: протизапальну; ранозагоювальну; жовчогінну; антибактеріальну; сечогінну; спазмолітичну; в'яжучу; антиспастичеську; седативну; гіпохолестеринемічну; протипаразитарну; кровоспинну; загальнозміцнюючу; імуностимулюючу дію.
Гвоздика
Спектр противопаразитарної дії широкий - круглі, стрічкові і плоскі глисти, найпростіші, бактерії, грибки та віруси. Протипаразитарний ефект гвоздики проявляється в плазмі, мозку, нервової та репродуктивної системах. Застосування гвоздики при фарингітах, гайморитах, ларингітах, зубному болі і імпотенції допомагає організму позбавитися від паразитів і надає оздоровлюючу дію. Гвоздика буквально дезінфікує легені, шлунок і лімфатичну систему.
Гранат
Навіть після теплової обробки сік граната, отриманий холодним пресуванням, вбиває трихомонаду ротову, бактерій, паразитів, грибків - пеницилліумів і кандидів. Гранат діє проти паразитів у всіх органах і системах організму людини. З граната готують настої, відвари, порошок, з гранатової кісточки роблять масло. Продукти з граната легко поєднуються з корицею і плодами гвоздики.
Дивосил
Використовують корінь рослини і квіти. Протипаразитарною дією проявляється в органах дихання, травлення і нервової системи, у всіх інших органах, крім репродуктивної системи чоловіків. Дивосил очищає від паразитів кров і легені, стимулює детоксикацію і регенерацію тканин легенів. Дивосил поєднується з імбиром, кардамоном, корицею, алтеєм і живокостом.
Материнка
Використовується надземна частина рослини, зібрана під час цвітіння, використовується в настоях і чайних зборах. Надає протипаразитарний ефект на бактерії і найпростіші.
Звіробій
Дуже часто використовується в зборах разом з материнкою. Його протипаразитарні властивості проявляються в основному в органах газообміну, системи дихання.
Суниця
Використовуються листя рослини. Сильний засіб проти паразитів урогенітальної системи.
Золототисячник
Гіркоти, що містяться в золототисячнику, покращують роботу шлунково-кишкового тракту, посилюють секрецію шлункового соку, збуджує апетит. Зміст алкалоїду генцианіна дозволяють золототисячнику бути хорошим протиглистовим засобом.
Верба
Використовується кора дерева. Виявляє противірусну дію. У практиці використовується як протигарячковий і болезаспокійливий засіб.
Імбир
Використовується кореневище рослини. Відомий своїм широким спектром протипаразитарної дії на гельмінтів, віруси і грибки. Згубно діє на паразитів кишечника і органів дихання.
Ісоп
Здавна відомий глибоко очищаючий засіб. Листя ісопу в невеликій кількості можна додавати в салати, перші і другі страви. Ісоп - сильний засіб проти глистів і грибків.
Календула
Її бактерицидна дія відома здавна. Використовуються квіти рослини для приготування зборів для чаю. Подрібнені свіжі або сушені квіти можуть бути використані для приготування страв. Протипаразитарна дія широкого спектру.
Калина
Використовуються ягоди, гілки, листя рослини. Протипаразитарну дію надає на бактерій, найпростіших і вірусів.
Кардамон
Використовують насіння. Протипаразитарні властивості проявляє в травній, дихальній та нервовій системі, а також у системі кровообігу. Згубно діє на багато видів паразитів - від грибків і вірусів до стрічкових глистів.
Кардамон - прекрасний очищаючий засіб для шлунка, тонкої кишки та легень. Він діє дуже м'яко. Повсюдно і здавна вживається в їжу, діє як м'який протипаразитарний засіб для дітей. Добре поєднується з фенхелем.
Кінза (коріандр)
Її зелень і насіння застосовуються повсюдно. Широкий спектр протипаразитарних властивостей.
Кориця
Не втрачає своїх протипаразитарних властивостей і після теплової обробки.
Кропива
Збирати її можна з ранньої весни до кінця травня. Протипаразитарні властивості досить широкого спектру - від паразитів шкіри, волосся, до паразитів в легенях і кишечнику.
Крес-салат (перечник, подхренник)
Листя рослини мають смак хрону і гірчиці, проявляють протипаразитарні властивості по широкому спектру і відомі своєю фітонцидною активністю.
Кунжут
Його насіння містить масло з сильною протипаразитарною дією на паразитів шкіри і підшкірної клітковини. Насіння кунжуту застосовують в їжу з проявом протипаразитарних властивостей широкого спектру дії, дихальної, травної та урогенітальної (у жінок) системах. Найбільш сильний протипаразитарний ефект надають насіння чорного кольору.
Куркума
Потужний протипаразитарний засіб широкого спектру дії (від паразитів голови до паразитів шкіри). Порошок з висушеного кореневища широко використовується для приготування страв. Він робить їх смак своєрідно-екзотичним і надає їм протипаразитарні властивості.
Лавр благородний
Листя і насіння містять ароматичні олії з сильними протипаразитарними властивостями. В якості прянощів лавр застосовують абсолютно у всіх перших і других стравах.
Ладан
Володіє властивостями, схожими на властивості мірри. Він згубно діє на паразитів органів дихання і головного мозку.
Лопух
Використовується корінь рослини. Впливає на паразитів, що мешкають у крові, органах дихання, урогенітальній та лімфатичній системах. У свіжому вигляді може бути використаний в їжу, в сушеному вигляді служить відмінною добавкою до спецій і прянощів для перших і других страв.
Люцерна
Використовується трава. З молодих рослин можна робити салати. Для застосування протягом усього року можна приготувати сушену траву і порошок з неї. Можна використовувати як противірусний продукт. Люцерна проявляє сечогінний і противолихорадочний ефект, вбиває паразитів у відкритих ранах. Поєднується в зборах трав з кульбабою, кропивою, петрушкою, хвощем.
Малина
Використовуються ягоди і листя. Молоді листя малини досить ніжні і можуть використовуватися в їжу. Листя і ягоди малини надають протипаразитарний ефект на паразитів в системах кровообігу, травлення та статевій системі. Ягоди, приготовані з цукром, втрачають свої протипаразитарні властивості.
Мати-й-мачуха
Листя мати-й-мачухи - прекрасна добавка до салатів. Володіє протипаразитарною дією на паразитів у системі кровообігу.
Ялівець
Листя і плоди ялівцю містять ароматичне масло, яке виявляє протипаразитарні властивості. Подрібнені плоди і листя ялівцю можна додавати в салати, перші і другі страви. Основні ударні властивості ялівцю проявляються при впливі на личинок, віруси і грибки, що мешкають в органах дихання та активізація при переохолодженні організму.
Нім(Neem)
Шкірні хвороби (екзема, стригучий лишай, кропив'янка), паразитарні інфекції, лихоманка, малярія, кашель.
Нім надає сильну підтримку захисним системам організму, допомагаючи підтримувати природний імунітет. Ним підсилює обмін речовин і стимулює апетит. Оскільки Ним є гірким і терпким він особливо ефективний при порушеннях Пітти (жовч) і Капхи (слиз), тобто людям, схильним до хвороб печінки і зайвої ваги. При цьому він благотворно діє на зір та нормалізуює шлунково-кишкові розлади. Він має охолоджуючий, закріплює і стимулює травний ефект. Ним є одним з найбільш сильнодіючих очищувачів крові і детоксікаторов, які використовуються в аюрведі.
Кульбаба
Збирають у травні-червні. Виявляє сильні властивості проти паразитів в системі кровообігу, а також в її фільтрах - печінці та нирках.
Живокіст
Використовуються корінь і листя рослини. Протипаразитарна дія живокосту проявляється у крові, м'язах, мозку, нервової системи, більш всього він діє на паразитів органів дихання. Живокіст вважають сильним засобом, що регенерує тканини органів, з'їдених паразитами.
Чорний горіх
Одним з найбільш ефективних протипаразитарних засобів природного походження є чорний горіх. Чорний волоський горіх успішно застосовується в паразитології та онкології, що цілком може бути обумовлений паразитарною природою злоякісних пухлин, якої останнім часом дотримується все більше дослідників. У чорному горісі відзначається більш висока концентрація юглонів і поліфенолів, ніж у волоському горісі. Поліфенольні речовини, що володіють лікувальною дією, містяться також в зеленому чаї і в деяких інших рослинних продуктах, але в чорному горісі їх набагато більше.
Перець червоний пекучий
Використовується плід. Сильна протипаразитарна дія червоного пекучого перцю відомо здавна. Він виганяє паразитів з травних органів; дихальної системи, вбиває їх у крові. Практично всі паразити, що живуть у зазначених системах, - від вірусів до великих стрічкових глистів, а також грибки - не витримують атаки червоного перцю.
Перець чорний, запашний, стручковий
Плоди використовуються як прянощі. Ефірні олії плодів перцю виявляють протипаразитарну дію травної, дихальної системах і органах кровообігу.
Чорний перець - один з найбільш потужних продуктів, що знищують глистів і грибки кишечнику. Масляний настій чорного перцю можна закапувати в ніс для оздоровлення слизової носа і боротьби з гельмінтами в мозку. Сприяє знищенню паразитів, що викликають бешихове запалення і фурункули, знищує віруси герпесу. Змішаний з медом, сильно діє на грибки і глисти в легенях.
Петрушка
Використовується насіння, корінь, листя рослини. Протипаразитарна дія петрушки проявляється у крові, м'язах, плазмі. Найбільш сильну протигрибкову і противобактериалъну дію вона виявляє в урогенітальній і травній системах. З неї можна готувати настої (з трави і насіння), відвари (кореня), постійно додавати в їжу в свіжому вигляді і в порошках з сушеної зелені і кореня. Продукти з петрушки особливо ефективно діють на паразитів, що активізуються при охолодженні організму і перевтомі. Свіжий сік петрушки (2 ч. ложки вранці натщесерце) - відмінний протипаразитарний засіб при трихомонозі і хламідіозі.
Пижма
Пижма використовується в лікуванні від черв'яків. Зовнішнє застосування - використовується для лікування корости, бліх і вошей. Слід пам'ятати, що піжма є отруйною рослиною і потрібно дотримуватися дозування. У разі паразитів травного тракту, аменореї та нудоти використовуйте настій з квіток піжми звичайної. Одну чайну ложку подрібненої сухої рослини залити однією склянкою окропу і залишити під кришкою протягом приблизно 15-20 хвилин. Після закінчення цього часу суміш процідити і пити протягом дня у розділених дозах.
Подорожник
Використовуються тільки молоді, ніжні листи, які потрібно збирати в першій половині літа. Відомий сильним впливом на гноєродну флору і паразитів, що мешкають в крові.
Полин звичайний
Використовується надземна частина - трава. Протипаразитарний ефект проявляється в системі кровообігу, травлення, дихання, урогенітальній (у жінок) і нервовій системах. Спектр дії досить широкий: круглі і стрічкові глисти, бактерії, найпростіші, грибки та віруси багатьох видів. Відмінний засіб - відвар з полину, у тому числі і в зборах трав (довести до кипіння і настояти); і порошок з сухої трави.
Полин можна вживати навіть під час вагітності: він зміцнює плід, допомагаючи плаценті фільтрувати дрібних паразитів: лептоспір, токсоплазм, хламідій. Полин можна використовувати разом з імбиром і м'ятою.
Ревінь
Основна протипаразитарна дія проявляється на паразитів видільної і травної систем. Ревінь і страви, приготовані з нього (настої, киселі, порошки), вбивають віруси гепатиту, дизентерійну паличку, багато яких видів грибків і гноєтворні культури. По своїй дії на паразитів кишечника ревінь схожий на насіння льону.
Троянда
Використовуються квіти рослини, що володіють широким спектром противопаразитарної дії. Ефірне масло троянди згубно діє для грибків, для багатьох видів гельмінтів.
Пелюстки троянди, як свіжі, так і сухі, можна настояти на меду або воді, отримуючи рожеву воду. Протипаразитарний ефект троянди проявляється в системі кровообігу, урогенітальній (у жінок) і нервовій системах.
Ромашка
Широкий спектр дії на паразитів - від великих стрічкових глистів до вірусу гепатиту. Протипаразитарний ефект проявляється в травній, дихальній та нервовій системах.
Сандал
Протипаразитарна дія проявляється в системі кровообігу, травної, дихальної та нервової системи. Діє згубно на найпростіших, мігруючих в крові личинок паразитів у тканинах легенів, урогенітальній системі (знищує хламідії і трихомонади), вбиває паразитів шкіри, паразитів, проникаючих в нервову систему (оперізувальний лишай), б'є гонококи, герпес і інші віруси.
Слива
Використовується внутрішня поверхня кори. Протипаразитарний ефект проявляється у нервовій, травній, дихальній системах, системі кровообігу.
З кори сливи готують відвари, сиропи (діють на паразитів в легенях) і порошки. В корі сливи присутня синильна кислота, яка очищає від паразитів легкі і лімфосистему, а гіркий мигдаль і абрикосові ядра є постачальниками ефірних масел, які надають регенеруючу дію на поїдені паразитами тканини. Роздратування (кашель, бронхіт, коклюш, спазми бронхів і серцебиття) припиняється. Настої з кори сливи, прийняті всередину, очищають судини очей.
Солодка
Протипаразитарний ефект проявляється у всіх тканинах організму людини: в нервовій системі, травної, імунної, урогенітальної системи. Як протипаразитарний засіб солодка ефективно діє при глистових інвазіях в кишечнику, при паразитах в легенях (кашель, бронхіт, біль у горлі, ларингіт, виразки - наслідок міграції личинок паразитів з кров'ю), при циститах - паразитарному ураженні урогенітальної системи (хворобливі сечовипускання).
Деревій
Протипаразитарний ефект проявляється в системі кровообігу, дихальної і травної систем. Застосовується від вірусів герпесу, найпростіших (хламідій і трихомонад), гноєтворних бактерій видів плоских і круглих глистів. Добре поєднується з м'ятою перцевою (для жінок), мелісою (для чоловіків), шавлією і ромашкою.
Кріп
Використовуються листя, стебло, насіння. Ефективно і згубно діє на паразитів у травній системі, печінці та підшлунковій залозі, урогенітальній системі, у шкірі, у системі кровообігу. Кропове масло вбиває грибки, гноєродну інфекцію.
Фенхель
Протипаразитарні властивості проявляються в травній, сечовидільній та нервовій системах. Насіння фенхелю приймають по 1 ч. ложці після їди.
  • Суміш насіння фенхелю, куміну і коріандру (1:1:1) сприяє травленню, виганяючи паразитів з кишечника.
  • Насіння фенхелю і коріандру (1:1) приймають в їжу для боротьби з паразитами в сечовидільній системі.
  • Насіння фенхелю сприяють очищенню від паразитів в тканинах грудної залози та збільшення лактації у годуючих матерів.
Хвощ
Хвощ надає сильну дію на паразитів в органах дихання і сечовидільної системи (чоловіків та жінок). Допомагає навіть при венеричних захворюваннях. Це кровоочисний засіб. Хвощ - носій кремнію - елемент життя. Він зміцнює нервову систему і кістки. Адсорбує на себе віруси (грипу, гепатиту та інших).
Шавлія
Протипаразитарні властивості шавлія справляє в органах дихання, системи кровообігу, травної і нервової системи. Згубно діє на паразитів різних видів - віруси грипу, гепатиту; найпростіші, бактерії; плоскі, круглі і стрічкові глисти, численні групи грибків.
Ехінацея
Протипаразитарні властивості ехінацеї проявляються в системі кровообігу, лімфатичної та дихальної системах. На Сході ехінацею зараховують до рослин, що виявляють противірусну, антибактеріальну, антисептичну, знеболюючу, протиглисну та протигрибкову властивостей.

Related

Здоров'я 2347009005621096601

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item