10 незвичайних інгредієнтів, які входять до складу косметики

Сьогодні ми відкриємо вам очі на правду і трішечки здивуємо.

Сьогодні ми відкриємо вам очі на правду і трішечки здивуємо.
Існують такі інгредієнти, про використання яких в б'юті-сфері ви напевно нічого не чули.
Ось 10 найбільш незвичайних інгредієнтів, які напевно є у складі вашої косметики:
Червоне вино
10 незвичайних інгредієнтів, які входять до складу косметики.
У складі сучасних косметичних засобів активно використовується масло виноградних кісточок (воно містить особливий «гормон молодості»), екстракти винограду, а також натуральне червоне вино.
Одна з найбільш важливих лікувальних речовин у складі червоного вина — резвератрол. Він сприяє виробленню колагену і запобігає зміни в його структурі.
Косметика на основі червоного вина тонізує і зміцнює шкіру, покращує колір обличчя, розгладжує зморшки, підтягує шкіру, сприяє виведенню токсинів і шлаків.
Білі трюфелі
10 незвичайних інгредієнтів, які входять до складу косметики.
Трюфелі надають комплексний вплив на шкіру, вони перешкоджають старінню шкіри, борються з глибокими зморшками, мають міорелаксуючу підтягуючу дію.
Білі трюфелі багаті незамінними амінокислотами, корисними мінеральними солями, магнієм і протеїнами, це найбагатше джерело практично повного спектра вітамінів групи B.
Маючи у собі живу природну силу, вітаміни легко проникають у глибинні шари шкіри, на клітинному рівні, при цьому нормалізують і відновлють правильний обмін речовин.
Молочні продукти
10 незвичайних інгредієнтів, які входять до складу косметики.
Молочні продукти — одні з найцінніших продуктів в косметиці, адже вони містять натуральні компоненти.
Молочна кислота бере активну участь у кислотному пілінгу, при якому видаляється ороговілий шар шкіри. Молочний цукор сприяє зволоженню шкіри.
Молочний білок, жири і білки роблять шкіру гладкою та еластичною. Молочні ферменти і вітамін Е здійснюють регенеративні процеси в шкірі і сприяють поліпшенню процесу оновлення клітин.
Червона ікра
10 незвичайних інгредієнтів, які входять до складу косметики.
Косметика, яка містить екстракт червоної ікри, не тільки надає омолоджуючу дію на нашу шкіру. Вона також забезпечує гарний антиоксидантний захист клітин, нормалізує гормональний фон шкіри.
Компоненти, що входять до складу натуральної червоної ікри, посилюють регенеративну функцію шкіри, активізують вироблення колагену — компонента, який і надає нашій шкірі еластичність і пружність.
Червона ікра багата омега-3 жирними кислотами. Вони дозволяють значно знизити ризик виникнення алергічних реакцій різного роду.
Жирні кислоти, йод і протеїни, що містяться в червоній ікрі, необхідні не тільки для нашого організму, але і для волосся.
Свинячий колаген
10 незвичайних інгредієнтів, які входять до складу косметики.
Свинячий колаген — ось остання новинка азіатського ринку. Він стимулює синтез власного колагену людини.
Свої функції засоби зі свинячим колагеном виконують на "ура": після використання шкіра стає надзвичайно пружною, підтягнутою, зникають розширені пори, помітно підтягується овал обличчя.
Навіть власниці жирної шкіри відзначають зменшення вироблення шкірного сала, поліпшення загального стану пір, шкіра стає надзвичайно рівною і гладкою.
Такі засоби на даний момент надзвичайно популярні в Кореї. Крім свинячого колагену, виробники наповнюють ці продукти дуже корисними інгредієнтами: золото, слиз равликів, екстракти трав, перловий порошок.
Слиз равликів
10 незвичайних інгредієнтів, які входять до складу косметики.
Фільтрат слизу равлика, він же равликовий секрет (або муцин равлика) — найвідоміший і популярний косметичний інгредієнт останніх кількох років.
Складається він з води і муцину — складного білка (глікопротеїну), що володіє унікальними властивостями і виконує найважливіші біологічні функції.
Муцин равлика уповільнює старіння завдяки наявності антиоксидантів, розгладжує рельєф шкіри, прискорює загоєння пошкоджених тканин, відновлює еластичність і пружність шкіри і багато іншого.
Ослине молоко
10 незвичайних інгредієнтів, які входять до складу косметики.
Ослине молоко в якості косметичного компонента має дуже великі переваги.
За біохімічним складом білка і ненасичених жирних кислот (наприклад, вмісту лінолевої кислоти) воно максимально близьке до людського, ніж коров'яче або козяче.
Крім усього іншого ослине молоко містить велику кількість кальцію і ферменту Lysozeme, який є антибактеріальним та захищає від інфекцій.
Осляча косметика насичує шкіру колагеном. Це дуже важливо для підтримки молодості, бо колаген — це структурний білок, з якого утворюється близько 80% дермальних шарів.
Бджолина отрута
10 незвичайних інгредієнтів, які входять до складу косметики.
Вчені з південно-азіатських країн довели, що бджолина отрута сприяє розслабленню м'язів обличчя, активізує вироблення власного колагену і еластину, що відповідають за еластичність і пружність шкіри.
Склад бджолиної отрути не має аналогів в природі. Він містить у собі особливий набір з 18-ти амінокислот, різні білкові сполуки, вуглеводи, жири, глюкозу та неорганічні кислоти.
Наприклад, меліттін підвищує тонус гладких м'язів, захищає судини від атеросклеротичних змін.
Бджолина отрута здатна забезпечити шкіру такими компонентами як фосфор, йод, магній, марганець, кальцій і т. д. Всі ці компоненти надають загальну антибактеріальну, протизапальну і антикоагулянтну дію.
Перепелині яйця
10 незвичайних інгредієнтів, які входять до складу косметики.
Завдяки унікальному набору мікро — і макроелементів, амінокислот, лецитину перепелині яйця з успіхом використовуються в косметології.
Тирозин, який входить до складу перепелиного яйця, дозволяє підтримувати здоровий колір обличчя. Маски з перепелиних яєць знімають набряклість, розгладжують зморшки, сприяють відновленню здорового вигляду шкіри.
Яєчні білки гарні для жирної шкіри, жовтки — для сухої. Білок тонізує, підсушує, підтягує мляву шкіру, звужує пори. Жовток пом'якшує, живить шкіру, робить її більш пружною.
Березовий сік
10 незвичайних інгредієнтів, які входять до складу косметики.
Березовий сік — це універсальний і ефективний косметичний засіб, який підходить для будь-якого типу шкіри. Можна вмиватися березовим соком вранці, на час забувши про косметичну пінку і тоніки.
Березовий сік — відмінна альтернатива. Він — прекрасний, багатий мінералами засіб, а також ідеально освіжає і очищає.
До його складу входять органічні кислоти і багато інших біологічно активні речовини. Плюс до цього він містить необхідні для організму калій, кальцій і магній.
Особливо цінується березовий сік в косметології через фітонциди, які давно визнані відмінним антимікробним засобом.

Related

Цікаво 2043610599818793766

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item