На Волині затримали дезертира зі зброєю

На Волині затримали дезертира зі зброєю

На території Волинської області затримано військовослужбовця, який ввечері 16 квітня зі зброєю самовільно залишив військову частину.
Про це повідомляє 14 окрема механізована бригада у Facebook.
"Повідомляємо, що військовослужбовця Григоренка Артема Станіславовича, який ввечері 16 квітня зі зброєю самовільно залишив військову частину, – затримано групою спеціального призначення Західного територіального управління Військової служби правопорядку на території Волинської області! Зброя та боєприпаси знаходилися при ньому", - йдеться в повідомленні.
У бригаді додали, що розшуком та затриманням дезертира займалися військовослужбовці бригади, співробітники Військової служби правопорядку та Національної поліції України.
Разом з тим, поліція Волинської області повідомляє, що військовослужбовця військової частини А1008 міста Володимир-Волинський затримали у суботу після опівночі в селі Туличів Турійського району.
"Він перебував у цивільному одязі. При ньому правоохоронці вилучили сумку у якій знаходилася зброя з якою він залишив військову частину – автомат АКС із набоями. Нині тривають слідчо-оперативні дії. Із правопорушником працюють співробітники військової прокуратури та Державного бюро розслідувань", - зазначили в поліції.

Related

Події в Україні 8180401345577138962

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item