Перекрили канал масштабного виготовлення фальшивих документів

Перекрили канал масштабного виготовлення фальшивих документів

Співробітники Служби безпеки України викрили злочинців, які виготовляли фальшиві документи та незаконно переправляли людей через державний кордон України.
Фальшивки вони збували через розгалужену мережу посередників майже по всій території країни. Про це повідомляє прес-служба СБУ.






"Зловмисники налагодили масове виробництво та збут фальшивих внутрішніх паспортів України та РФ, посвідок на постійне проживання, документів, які надавали право безперешкодного перетину державного кордону України. Ділки також виготовляли інші офіційні документи різних державних установ, зокрема державні акти на землю", - йдеться в повідомлені.
Оперативники спецслужби задокументували факт продажу підроблених посвідок на постійне проживання та паспорта громадянина України для перетину державного кордону двом громадянам однієї з країн Середньої Азії за $2,5 тис.
Трьох учасників угруповання, серед яких громадянин африканської країни, затримали після отримання грошей та передачі підробленої посвідки на постійне проживання. Під час санкціонованих обшуків у Києві та області в помешканнях фігурантів справи правоохоронці виявили сотні підроблених печаток та штампів, тисячі бланків різних державних установ та міністерств, десятки виготовлених підроблених документів, серед яких паспорти громадянина України, паспорти РФ, посвідки на постійне проживання, голографічні елементи захисту, довіреності, акти на землю тощо, а також зброю та боєприпаси до неї.
Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.
Правоохоронці припинили незаконну діяльність групи жителів Волинської області з переправлення нелегалів до країн Євросоюзу.

Related

Гаряча новина 5482059035255638900

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item