Біля будинку Зеленського затримали кілерів

Біля будинку Зеленського затримали кілерів
Біля будинку Зеленського затримано кілерів із кулеметом

Під Києвом біля будинку лідера передвиборної гонки затримали кілька людей з великокаліберним кулеметом.

Поблизу будинку одного з кандидатів у президенти України поліція затримала групу озброєних людей, які готували замах "з мотивів помсти". Про це повідомив депутат Верховної Ради, радник глави МВС Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook ввечері 15 квітня. 
З його слів, зловмисники переобладнали джип під своєрідну "тачанку", встановивши замість задніх сидінь крупнокаліберний кулемет ДШК з забійною дальністю понад 3 км. Свою жертву вони чекали в лісі неподалік від дороги до котеджного селища Перлина Італії. 
"Поліцією перевіряється інформація про те, чому ця група, озброєна великокаліберним кулеметом, перебувала саме в безпосередній близькості до котеджного селища, в якому проживає один із кандидатів у президенти", - написав Геращенко.
Про затримання імовірних кілерів повідомив і генпрокурор Юрій Луценко. Однак за його версією, злочинці очікували кримінального авторитета.
За даними ЗМІ, в цьому селищі розташований будинок кандидата в президенти, шоумена Володимира Зеленського.
Нагадаємо, 31 березня в Україні відбувся перший тур президентських виборів. Зеленський отримав 30,24% голосів, чинний президент Петро Порошенко - 15,95%. 21 квітня відбудеться другий тур голосування..

Related

Гаряча новина 5859570217518894139

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item