У Харкові затримали наркозакладачів

У Харкові затримали наркозакладачів
У наркоділків під час затримання вилучили наркотики

Шестеро зловмисників торгували метадоном на території міста і області. Клієнтів шукали за допомогою "сарафанного радіо".

 
Харківські правоохоронці затримали групу наркозакладачів, які реалізовували метадон на території міста і області. Про це в п'ятницю, 19 квітня, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.
 
Було затримано шістьох громадян України у віці від 22 до 45 років. Четверо з них - жителі міста Барвінкове Харківської області, двоє - Харкова. За даними слідства, наркоділки приймали замовлення від покупців на мобільний телефон. Клієнтів шукали за допомогою "сарафанного радіо", а за одну дозу брали 500 гривень.
 
При затриманні в зловмисників вилучили 100 так званих "чеків" з метадоном вагою 0,25 г кожен. Окрім того, попередньо встановлено декілька епізодів масового збуту метадону загальною кількістю 250 "чеків".
 
Прокуратура направила до суду клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, розслідування триває. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.




Раніше повідомлялося, що СБУ під Києвом "накрила" нарколабораторію з виробництва амфетаміну.
 
Перед цим було припинено діяльність потужної злочинної організації, яка займалася виготовленням і розповсюдженням наркотиків на території 13 областей України. Затримано 32 осіб, включаючи головних фігурантів.

Related

Гаряча новина 6918960378293998000

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item