Волкер розповів, про що Трамп говорив із Зеленським

Волкер розповів, про що Трамп говорив із Зеленським
Президент США Дональд Трамп у телефонній розмові з переможцем виборів президента України Володимиром Зеленським пообіцяв, що Сполучені Штати і надалі будуть підтримувати зусилля України з відновлення територіальної цілісності.
Про це повідомив у Twitter спецпредставник США з питань України Курт Волкер.
"Президент Трамп зателефонував привітати Володимира Зеленського з перемогою на виборах та український народ з мирними та демократичними виборами. Ми і надалі будемо підтримувати зусилля України у відновленні територіальної цілісності та протидії агресії", - написав Волкер.
Він також подякував чинного президента Петра Порошенка за " його сміливість керувати Україною у надзвичайно важкий час і за його відданість демократичним інституціям та за прийняття волі українського народу".
Нагадаємо:
  • Переможцю українських президентських виборів Володимиру Зеленському зателефонував президент США Дональд Трамп. Телефонна розмова відбулася за ініціативою американської сторони.
  • Раніше посольство США офіційно привітало Зеленського та згадало про Порошенка. Також переможець виборів поспілкувався із президентом Франції Макроном.
  • А першою стала його телефона розмова із польським коллегою Дудою.

Related

Події у світі 2804909326137844736

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item