Суд розгляне позов про зняття Зеленського з виборів

Суд розгляне позов про зняття Зеленського з виборів

Ввечері 20 квітня Шостий апеляційний адміністративний суд м.Києва має розглянути позов про скасування реєстрації Володимира Зеленського кандидатом у президенти України.
Відповідний позов подано адвокатом, спостерігачем за виборами президента України в окрузі №221 (Київ) від ГО "Українська асоціація акціонерів" Андрієм Хильком. "Суд відкрив провадження за поданою мною позову в якості офіційного спостерігача. Позовна вимога анулювання реєстрації кандидатом, справа № 855/124/19", - повідомив Хилько на своїй сторінці у Facebook.
Позов надійшов до суду 19 квітня. Розглядатиме його колегія у складі головуючої Олени Ганечко, суддів Андрія Коротких та Ігоря Федотова.
Позов подано "про визнання порушень у підкупі виборців і скасування рішення ЦВК №153 від 30 січня 2019 р. про реєстрацію кандидата Володимира Зеленського".
Головний юрист передвиборчого штабу Зеленського Вадим Галайчук заявив, що позов "не має жодної перспективи і є абсолютно безпідставним".
За словами Галайчука, позивача Хилько "відомий поданням низки подібних дивних позовів, зокрема, про те, що зустріч Зеленського з президентом Франції Еммануелем Макроном нібито була незаконною передвиборною агітацією".
20 квітня в Україні - "день тиші" перед другим туром президентських виборів.
Другий тур виборів президента України відбудеться 21 квітня між чинним главою держави Петром Порошенко і шоуменом Володимиром Зеленським.

Related

Суспільство 1514151148536570594

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item