Назвали смачну їжу, яка покращить зір

Для профілактики хорошого зору, необхідно не тільки займатися гімнастикою для очей, але і правильне харчування.  Лікарі радять включи...

Назвали смачну їжу, яка покращить зір

Для профілактики хорошого зору, необхідно не тільки займатися гімнастикою для очей, але і правильне харчування. 

Лікарі радять включити в раціон чорницю.
Вона містить необхідні компоненти, які сприяють поліпшенню зору. Ягоди цієї рослини мають безліч корисних властивостей, пише Радіо Максимум.
Експерти рекомендують їсти ягоди при відшаруванні тканин сітківки, а також при порушеному кровообігу в ній. Користь ягоди також в тому, що її компоненти значно покращують кровообіг очних яблук. Це дозволяє транспортувати до них більше кисню і різних корисних необхідних компонентів.
Чорниця містить комплекс різних вітамінів і мікроелементів, що впливає на всі частини ока. Але користь від неї буде помітна лише в тому випадку, якщо приймати її регулярно.
Можна робити корисний сніданок – смузі на основі чорниці. Інгредієнти: чорниця – 300 гр, пучок шпинату, гілочка м'яти, солодке яблуко – 1 шт. Усі інгредієнти занурюємо в блендер, збиваємо до однорідної маси. Можна прикрасити горішками.
Після зими організм виснажений, імунітет гірше виконує свої захисні функції.
Лише 10% людей мають сильний імунітет, який захищає їх від більшості захворювань. Ще 10% людей мають вроджений імунодефіцит. Вони хворіють досить часто – пише "Вільне життя".
У решти 80% сила імунної системи безпосередньо залежить від умов і способу життя.

Related

Здоров'я 2117518408390176245

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item