Кращий натуральний засіб від запаху поту

Сьогодні ми розповімо про чудові властивості харчової соди, яка може стати відмінним антиперспірантом.

Кращий натуральний засіб від запаху поту
Відмінним домашнім варіантом для боротьби з запахом і підвищеною пітливістю може стати саме харчова сода. Вона безпечна для здоров'я і досить ефективна. При цьому не всі косметичні засоби такі вже нешкідливі.
Є два варіанти використання соди. Після миття витертися і вологим кінчиком пальця мокнути в харчову соду і нанести під пахвами не втираючи. Сода відмінно впорається з неприємним запахом поту, адже вона нейтралізує кислотність, а також зменшує вироблення жиру, при цьому не блокує виділення потових залоз, що неприпустимо. Розчин соди висихає дуже швидко і при цьому не залишає плям поту на одязі.
Другий варіант — вранці нанести на злегка вологі пахви соду, а зайву стряхнути. Оскільки харчова сода нейтралізує кислотність, вона усуває неприємні запахи. Протягом дня у вас не буде ніякого запаху, навіть якщо піт тече рікою. Мокра частина швидко висихає, не залишаючи ні плям, ні запаху. Одяг залишається чистим і свіжим.
Можна використовувати соду разом з дезодорантом — спочатку сода, потім дезодорант. До речі, харчова сода прибирає також неприємний запах у взутті, треба насипати соду в шкарпетку і вкласти у взуття на ніч. Сода вбере всю вологу і поглине запахи.

Related

Цікаво 1981484447438801442

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item