Бойовики ДНР оголосили торгову війну ЛНР


У невизнаній ДНР оголосили торгову війну сусідній самопроголошеній ЛНР.
Про це повідомив український журналіст Денис Казанський у своєму блозі.
"Між "республіками" йде справжня торгова війна. Причому, в грудні 2017 дійшло до того, що в ДНР фактично ввели санкції проти ЛНР. Тепер горілка і сигарети з Луганська в Донецьку під забороною. Крім того, донецькі бойовики пообіцяли дати симетричну відповідь знахабнілим луганським вискочкам, якщо ті будуть забороняти на своїй території товари з ДНР.
Наочний доказ того, що бойовики в Донбасі воюють не за ідею, а тільки прикриваються нею. Відвоювавши в України за допомогою російських "відпускників" клаптик території, "борці з хунтою" навіть його примудрилися розділити на два феодальних наділи. У кожної банди своя "республіка". Луганські бандити мають право грабувати тільки свою територію, донецькі - свою.
Найсмішніше, що проти ненависного Заходу санкції поки в ДНР ніхто не вводив. Тобто, скрепну горілку "Луга-Нова" з братнього Луганська тепер в Донецьк завозити не можна, а всякі віскі, єгермайстери, бехеровки з ненависної Гейропи - без проблем. Всі ці товари є в донецьких магазинах", - написав Казанський.
3 січня в місті Лутугине на Луганщині терористи почали затоплювати разом з обладнанням одну з найбільших шахт Донбасу.

Related

Події в Україні 6911256162148541658

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item