Спочатку в Далласі. У США назвали міста, в яких першим з'явиться 5G-інтернет

AT&T назвала міста США, в яких з'явиться мережа 5G
В американській компанії AT&T назвали перші міста, в яких будуть запущені бездротові 5G-мережі.
На сайті компанії зазначається, що AT & T є єдиним американським провайдером, який оголосив про плани розгорнути цю технологію в 2018 році.
"Ми плануємо запропонувати мобільний 5G клієнтам в десятці міст, включаючи частини Далласа, Атланти і Вейко, штат Техас, до кінця цього року. У найближчі місяці ми оголосимо про нові міста", - заявили представники провайдера.
Щоб укластися в терміни, AT&T відкриває нову лабораторію 5G в Остіні, штат Техас. Інженери зможуть імітувати там, зокрема, навантаження на мережу.
У компанії AT&T заявляють, що запуск технології буде проведений з використанням стандарту 3GPP, а сама мережа буде працювати в діапазоні міліметрових хвиль. Згідно з теоретичними розрахунками, пікова швидкість в бездротових мережах 5G може досягати показників в кілька гігабіт на секунду.
"Після того, як ми внесли істотний внесок у розробку стандартів 5G на першому етапі, провели ряд тестів в різних містах і перебудували наші мережі, ми плануємо зробити наступний крок: стати першим оператором, який запустить стандартизовану мобільну мережу в 5G", - говорить представник AT & T Ігаль Ельбац.
Раніше ЗМІ повідомляло, що компанії Vodafone і Huawei оголосили про "перший в світі дзвінок" через мережу, побудовану згідно нещодавно схваленої специфікації Non-Standalone (NSA) 5G New Radio. Під час демонстрації передача даних досягла швидкості вище 2 гігабіт на секунду і здійснювалася в діапазоні 3,7 ГГц.
Цікаво, що після тестування офіційні особи Vodafone заявили, що недавні випробування конкуруючих телекомунікаційних компаній не відповідають останнім стандартам 5G, тому саме їх дзвінок повинен вважатися першим. Зокрема, американські AT&T і Verizon також заявляли, що завершили виклик з використанням системи 5G.

Related

Технології 3288306808891202188

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item