На журналіста BBC напали, коли він намагався взяти коментар у Труханова про його офшорну нерухомість

На журналіста BBC напали, коли він намагався взяти коментар у Труханова про його офшорну нерухомість
Журналіст так і не зміг взяти коментар у Труханова
Британському журналістові служби BBC Енді Веріті не вдалося взяти коментар у мера Одеси Геннадія Труханова - під час спілкування розслідувача штовхнули і, за його словами, вдарили в пах.
Видання опублікувало велике розслідування про Труханова. У публікації, яка базується на райських документах, містилися звинувачення на адресу одеського градоначальника у володінні британською нерухомістю через підконтрольну офшорну корпорацію Rubicon Group.
"Розслідування BBC показало, як організована злочинна банда таємно інвестувала мільйони фунтів до Великої Британії", - сказано в статті.
Веріті хотів взяти коментар у Труханова щодо результатів розслідування. Як видно на відео, журналіст намагався поспілкуватися з чиновником під час його зустріччю з грецькою громадою Одеси. Однак оточення мера агресивно відсторонило журналіста, він впав у натовпі.
Нагадаємо, в Лондоні знайшли вісім об'єктів нерухомості, придбаних за допомогою офшорної компанії Rubicon Group, компанії якої контролює мер Одеси Геннадій Труханов.
В Україні Національне антикорупційне бюро встановило, що Труханов є організатором схеми придбання за рахунок міськбюджету будівлі заводу Краян за 185 млн грн., Тоді як попередній власник незадовго придбав її за 11,5 млн грн. У справі ще сім підозрюваних, у тому числі - заступник мера Павло Вугельман і депутат Одеської ОДА.

Related

Гаряча новина 4632482415268435689

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item