У Львові звільнили лікаря, яка напідпитку приймала дітей

Медики відсвяткували з алкоголем народження онука у однієї з медсестер

На нетверезого педіатра поскаржилися батьки, які з дітьми прийшли на прийом. Також алкогольні напої вживали медсестра та санітарка.

У Львові звільнили лікаря-педіатра обласної дитячої лікарні Охматдит, яка перебувала на робочому місці в нетверезому стані. Також роботи позбулися медсестра і санітарка.

Про це повідомляє Захід.net з посиланням на головного лікаря Охматдиту Мар'яну Возницю у четвер, 19 квітня.

"Цей педіатр у нас вже не працює. Як і медсестра, і санітарка. Також проведені на всіх рівнях розмови з персоналом. Як я і казала: такому у нас не місце. Висновки зробили всі", - сказала Возниця.

Видання зазначає, що про нетверезого лікаря стало відомо 15 квітня. На педіатра поскаржилися батьки, які з дітьми прийшли на прийом.

"Батьки викликали поліцію і написали заяву. Педіатр і не заперечувала, що вживала алкогольні напої. І не вона одна. Виявляється, в цей день медики святкували народження онука в однієї з медсестер", - йдеться в повідомленні.

Керівництво львівського Охматдиту перепросило пацієнтів від імені лікарні.

Раніше стало відомо, що в Києві співробітники Національної дитячої спеціалізованої лікарні Охматдит підозрюються в привласненні ліків на 8 млн гривень. Прокуратура оголосила про підозру завідуючій аптечним складом Охматдиту і шести старшим медичним сестрам.

Related

Гаряча новина 5410185586552053280

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item