У Чернівецькій області діти отруїлися водою з джерела

У Чернівецькій області діти отруїлися водою з джерела
Водою з джерела отруїлися 10 дітей

Діти автобусом поверталася з туристичної поїздки до Вінницької області. Дорогою багатьом з них стало погано. Лікарі підозрюють ротавірусну інфекцію, якою діти могли заразитися від води в джерелі.

Групу дітей-туристів з Вінницької області госпіталізували до Хотинської районної лікарні в Чернівецькій області. Про це у вівторок, 29 травня, повідомляє місцеве видання Хотинські вісті.

Зазначається, що у 10 з 28 дітей були нудота, болі в животі і блювота.

"10 дітей з туристичного автобуса були госпіталізовані в інфекційне відділення райлікарні, їм надали належну медичну допомогу, решта - під наглядом фахівців. Всіх діток, які цього потребували, обстежили фахівці і з дорослими, які їх супроводжували, розмістили в медустанові на нічліг", - розповів головний лікар Хотинської ЦРЛ Юрій Пасічник.

Медики зазначили, що причиною отруєння ймовірно стала вода з джерела, яку пили діти.

"За попередніми даними, це ротавірусна інфекція, з огляду на те, що на зворотному шляху група вживала некип'ячену воду, набрану з джерела", - заявила заступник головного лікаря по дитинству та пологової допомоги Алла Яковенко.Пізніше у більшості дітей відзначалося поліпшення стану.

Раніше у Львівській області в дитсадку отруїлися п'ятеро дітей. У всіх постраждалих дітей однаковий діагноз - гострий гастроентероколіт.

Related

Суспільство 7170624165399755142

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item