На саміті ЄС повинні прийняти постанову із закликом до Росії визнати відповідальність за збитий MH17

На саміті ЄС повинні прийняти постанову із закликом до Росії визнати відповідальність за збитий MH17
Реконструйована передня частина боїнгу рейсу MH17, збитого на Донбасі
Європейська рада на саміті, який має відбутися 28-29 червня в Брюсселі повинен прийняти висновок про катастрофу пасажирського Боїнга рейсу MH17 на Донбасі із закликом до Росії прийняти за неї відповідальність.
"Очікується, що Європейська Рада прийме висновок про катастрофу рейсу MH17, закликаючи Російську Федерацію визнати відповідальність і повністю співпрацювати з усіма зусиллями зі встановлення правди, справедливості і відповідальності", - сказано в документі, поширеному серед журналістів у прес-центрі Європейської ради 27 червня, передає Інтерфакс-Україна.
Нагадаємо, 24 травня Міжнародна слідча група у Нідерландах заявила, що малайзійський боїнг рейсу MH17 під Донецьком був збитий ракетою російського ЗРК Бук. Слідчим вдалося з'ясувати, що Бук належав 53-й зенітно-ракетній бригаді Збройних сил РФ, що базується в Курську.
Австралія і Нідерланди офіційно поклали на Росію відповідальність за знищення малайзійського боїнга-777  і не виключили звернення до суду. У свою чергу, НАТО і ЄС закликали Москву погодиться з фактами і взяти на себе відповідальність за катастрофу рейсу МН17.

Росія ж висновки міжнародного слідства відкидає.

Related

Події у світі 3896630628945937292

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item